Vooni Retro Speaker

Vooni Retro Speaker

Vooni Retro SpeakerNår udvalget af bluetooth-højtalere er så stort, som det er blevet inden for de seneste par år, så skal der noget helt ekstraordinært til som ekstremt god lyd og lækkert design for at tiltrække forbrugernes opmærksomhed. Vooni Retro Speaker gør begge dele og er intet mindre end en fryd for øjet, der har utrolig funktionalitet oven i købet.

Undgå grimme ledninger med Vooni Retro Speaker

Slut med grimme ledninger, der hænger og flagrer. Vooni Retro Speaker tager ordet retro til et helt nyt årti, hvor retroen genopfindes og skabes ud fra brugernes behov og krav til features og funktionalitet. Med et helt unikt og overdrevet sprødt retro-look får du et unikum af en bluetooth-højttaler til en rigtig favorabel pris. Vi har nemlig bibeholdt priserne fra fordums tid, og med denne lækre, lille sag har du ikke bare en yderst funktionel højttaler, men du har også en flot genstand, der pynter, hvor end den befinder sig.

Lad tonerne flyde med din absolutte favoritmusik og hør den fløjlsagtige lyd, der er ren creme for øregangene. Det er en sand symbiose af musik og æstetik, der flyder sammen med din nye Vooni Retro Speaker. Den er perfekt til stranden eller parken, da den er yderst nem at bære. Du kan også bruge den som telefon, da den har en indbygget mikrofon. Der er lutter positive ting at sige om dette prægtige stykke højtaler-fajance. Det er den hidtil smukkeste retro-højttaler, der er blevet produceret. Oplad din mobil eller brug den fede powerbank funktion. Nok er den lille og kompakt, men den kan mere end du tror.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →