3 geniale gadgets til hunde

gadgets til hunden

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor skal din hund da også have det bedste af det bedste. Kæledyrsmarkedet bugner af legetøj og gadgets til hunde, så der er rig mulighed for at forkæle din hund, som altid står ved din side uanset hvad. Måske er gaven også mere til dig selv, og det er der heller ikke noget i vejen med. I hvert fald får du her 3 bud på geniale gadgets, som både vil gøre dig og din hund glad.

En apportkanon, så din hund selv kan lege apport

Du kender det alt for godt, kl. er 6.30 om morgenen, og du er som vanligt gået i parken for at lufte din hund. Du er træt og søvnig, men din hund er ligeglad, den vil bare gerne lege med bold, som i plejer. Derfor er du tvunget til gentagne gange af kaste en tennisbold afsted for derefter at få den savlende tilbage af din logrende hund. Dette findes der heldigvis en løsning imod. Du kan nemlig købe en iFetch, som er en automatisk apportkanon til hunde. Kanonen kan skyde bolde 3, 6 eller 9 meter væk, og du kan endda lære din hund selv at ligge tennisbolden i kanonen. På den måde behøver du hverken kaste bolden selv eller holde på en savlende og gennemgnasket bold.

Et aktivitetslegetøj, så din hund kan blive stimuleret

Vil du gerne udfordre din hund, så findes der meget forskelligt aktivitetshundelegetøj, som er lavet med det formål at stimulere og udfordre din hund mentalt. Du kan fx købe et gambling tower, som er et tårn bestående af 3 plader, som du kan ligge godbidder på. Det er din hunds opgave at trække i stropperne, som hænger ud for pladerne for at få fat i godbidderne. Du kan også gemme godbidderne under 3 tilhørende bægre, hvor din hund i stedet med snuden skal forsøge at få fat på dem. Tårnet kan fås i forskellige slags niveauer afhængig af, om din hund er bekendt med aktivitetslegetøj eller ej.

En GPS, så du altid kan have styr på din hund

Vil du gerne have helt styr på, hvor din hund er henne, så kan du også erhverve dig en GPS til den. Så kan du altid se, hvor din hund befinder sig, og du behøver ikke frygte for, at du skal miste den af syne, når du er ude og lufte, eller at den løber væk fra dig, og du ikke kan finde den. Måske har du endda oplevet før, at din hund er stukket af, og så er en hunde-GPS helt perfekt til dig. Du kan ligeledes afmærke en sikkerhedszone, hvor du straks vil få en melding, hvis din hund befinder sig uden for zonen. GPS’en sættes blot fast i halsbåndet, og så har du styr på din hund 24/7. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du se mere her.