Øl kølebrønd til haven – Altid kolde øl

øl kølebrønd - Cool Weel

øl kølebrønd - Cool WeelEn øl kølebrønd til haven er den perfekte gadget til manden, der har alt. Hvad er bedre end en varm sommerdag og hvad er bedre end en jordkold øl? Intet – Derfor er det den perfekte kombination.

Du er sikkert vant til at have øllene stående i dit køleskab eller i mini køleskabet i garagen, hvilket de fleste har. Men har du et sommerhus eller et kolonihavehus, så er der måske begrænset med plads. Det ville være frygteligt, hvis der ikke var plads til øllene. Udover det har de færreste nok et køleskab udenfor. Gider du virkelig at bevæge din indendørs hver gang du skal hente en øl? Især hvis der er venner på besøg, så kan det hurtigt blive trættende. Vi har løsningen til dig – En øl kølebrønd i haven.

Du kender måske allerede det gamle trick, nemlig at nedkøle drikkevarer under jorden. For mange år siden fandtes der slet ikke køleskabe, så hvad gjorde man dengang? Man gravede da sine drikkevarer ned i jorden, da temperaturen er væsentligt lavere dér.


Køb produktet hos Coolstuff – Klik her →


Cool-Well kølebrønd – Den perfekte øl kølebrønd

Cool-Well er en kølebrønd, der både er miljøvenlig, praktisk og god. Cool-Well kølebrønden er den mest populære kølebrønd til haven. Den passer perfekt til enhver have. Cool-Well kan rumme hele 24 dåser og en vinflaske.

Sådan kommer du i gang med din ølkøler

Når du først har fået købt Cool-Well, så er det hurtigt og nemt at komme i gang. Det kræver nemlig kun at du graver et passende hul til kølebrønden. Når du har gravet hullet og nedsat kølebrønden, så er det bare med at fylde den op med øl og vin.

Fakta om Cool-Well øl kølebrønden

  • Kolde øl i jorden
  • Kolde øl uden brug af strøm
  • En ølkøler til nedgravning
  • Op til 24 dåser (33 cl til 50 cl) samt en flaske vin (75 cl)
  • Størrelse 30 x 30 x 50 cm (Som også skal være størrelsen på hullet)
  • Vandtæt kølebrønd
  • Fremstillet i plast
  • Isolerende låg

Køb produktet hos Coolstuff – Klik her →