Chokoladefontæne – Lækker og nem dessert

chokoladefontæne

chokoladefontæneEn chokoladefontæne kan bruges til stort set alle arrangementer. Hvis du skal stå for en større fest, f.eks. en konfirmation, et bryllup, en fødselsdag eller hvilken som helst anden begivenhed, så kan du med fordel overraske dine gæster med en chokoladefontæne. Det er selvfølgelig ikke kun til arrangementer, at chokoladefontænen kan bruges. Du vil helt sikkert kunne få nogen gode hyggestunder med familien, vennerne eller veninder. Børn elsker generelt slik og chokolade, så hvorfor ikke give dem en god oplevelse samtidig.


Klik her og se den bedste →


Vi anbefaler disse chokoladefontæner

Vi har fundet frem til de bedste chokoladefontæner til attraktive priser. Du kan læse mere om dem herunder.

Chokoladefontæne fra Satana

Smart chokoladefontæne fra Satana med 3 lagSatana er vores absolutte favorit. Chokoladefontænen er en yderst god og prisvenlig fontæne, som har fået mange positive anmeldelser. På trods af den lave pris smelter chokoladefontænen chokoladen forbavsende godt, og fontænen er nem at bruge. Og så har den en smeltekapacitet på helt op til 500 g., så alle slikmunde kan blive mættet.

Information om Satana chokoladefontæne

 • Smelter op til 500 g chokolade af gangen
 • Lavet af rustfrit stål
 • 3 lag
 • Nem at skille ad
 • Nem at rengøre
 • Regulator til at tænde/slukke for varmen, samt motoren (Chokoladepumpen)
 • Forholdsvis stille motor, larmer mindre end de fleste fonduer
 • Chokoladens temperatur holdes konstant

Vi anbefaler denne chokoladefontæne, der kan købes hos satana.dk


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Ariete Chokoladefontæne

Chokoladefontæne fra ArieteAriete chokoladefontæne er et rigtig godt alternativ til fontænen fra Satana. Ariete har lavet en virkelig god chokoladefontæne i et fedt 50’er-look – og det til en pris, hvor alle kan være med.

Chokoladefontænen fra Ariete byder på et storslået chokoladeshow, og er ideel til børnefødselsdagen, festen eller en hyggelig aften med ungerne. En populær chokoladefontæne, der tilmed er nem at gøre ren – hvad mere kan man ønske sig?

Information om Ariete chokoladefontæne

 • 90 W
 • Mål: 17 cm x 17 cm – 30 cm. høj
 • Vægt: 1,2 kg.
 • Op til 500 g chokolade
 • Lavet af rustfrit stål
 • Nem at skille ad
 • Nem at rengøre – delene kan puttes i opvaskemaskinen
 • Sikrer automatisk jævn varme
 • Italiensk produceret kvalitetsprodukt fra Ariete

Ariete chokoladefontæne kan købes hos elgiganten.dk


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Sådan fungerer en chokoladefontæne

At benytte en chokoladefontæne er ekstremt nemt.

 1. Først skal du bruge noget chokolade – Helst smelte- eller kogechokolade
 2. Varm chokoladen i mikroovn eller i et vandbad
 3. Hæld chokoladen i fontænen
 4. Start for motoren og skru op for varmen
 5. Nyd nu synet af lækkert varmt chokolade, der bliver pumpet rundt som et springvand!
 6. Dyp nu frugter eller andet for at give dem et lækkert chokoladeovertræk

Hvilken chokolade skal der bruges?

Du kan anvende mange forskellige slags chokolader, men vi anbefaler dig at købe smeltechokolade eller kogechokolade, da det bedre vil cirkulere rundt i maskinen. Hvis du følger disse anbefalinger, så er du sikker på en god oplevelse.

Hvad kan jeg dyppe i chokoladefontænen?

jordbær og chokoladeJa, hvad kan du ikke dyppe i? Der er stort set ingen grænser for, hvad man ikke kan dyppe i chokoladefontænen. Brug din fantasi og tænk på alle de ting du elsker mest. Det kan være alle former for frugter, kager osv. Du kan selvfølgelig også bare benytte maskinen til at smelte chokoladen og bruge den til at hælde over kager m.m.

Har du ikke selv den store fantasi, så kan vi hurtigt give dig et par anbefalinger til hvad, du kan bruge til at dyppe i chokoladen. Det mest anvendte er nok frugt og kage. Især disse er populære: Jordbær, æbler, pærer, ananas, druer, kransekager, vafler, skumfiduser, marcipan og mange flere.

Skal du bruge chokoladefontænen til en fest, så kan vi anbefale dig at servere et stort fad med friskskåret frugt og andre lækre ting. Så kan gæsterne bare tage for sig, og vi lover dig for at de vil værdsætte det.

Hvornår kan en chokoladefontæne bruges?

fest med chokoladefontæneJa, spørgsmålet burde være, hvornår kan man ikke bruge en chokoladefontæne? Ifølge os, der er ret glade for chokolade, så kan den nemlig stort set bruges altid. Det kræver bare den rette undskyldning. At det er weekend er vel en god nok undskyldning, ikke?

Hyg dig med familien og brug den i weekenden. Den er også et kæmpe hit til større arrangementer. Vi anbefaler dig dog at købe mere end én, hvis du skal afholde en større fest.

Disse begivenheder bliver chokoladefontænen særligt brugt til:

Til konfirmationen

Chokoladefontænen er særligt brugt til denne lejlighed, hvilket ikke er overraskende. Børn og unge elsker smarte maskiner, og især når det er med chokolade. For hvad er federe end at kunne tænde op for et chokolade springvand til sin store fest? Intet.

Den store fest

En stor fest kan være mange ting, men med en stor fest tænker vi på en stor forsamling af mennesker. Det er især ideelt til den store fest med ta-selv bordet.

Brylluppet

Det er ikke kun børn og unge mennesker der elsker chokolade, det gør voksne altså også – Det er bare ikke altid at de viser det på samme måde. Men når man nu endelig skal giftes, så skal der heller ikke mangle noget som helst. Her er det en god idé at krydre dessert bordet med smeltet chokolade. Hvis vi kigger på de mange anmeldelser af KitchPro, så nævner flere at den er brugt til brylluppet.

Hvor kan jeg købe en chokoladefontæne?

Der findes mange butikker, både online og fysiske som sælger dette produkt. Der er mange forskellige chokoladefontæner, både store og små modeller. Det kan ikke betale sig at leje en chokoladefontæne, som ellers var populært førhen. Det er alt for dyrt at leje en chokoladefontæne, det er faktisk endnu billigere selv at købe et par af de store modeller – Og så får du selvfølgelig lov til at have glæde af dem efter festen!

Alle produkter som er listet ovenover har vi fundet på internettet. Klik på vores links i artiklen for at finde frem til den bedste og billigste forhandler af disse lækre chokoladefontæner.

Køb den bedste chokoladefontæne her!