Sportsguide: 3 anderledes sportsgrene, du kan starte på i 2023

Få ny inspiration til din næste sport!

Du har garanteret allerede hørt om de klassiske sportsgrene, som vi alle elsker. Disse kunne eksempelvis være fodbold og håndbold. Måske har du endda selv brugt mange timer på disse forskellige sportsgrene. Der findes dog et hav af andre og mere anderledes sportsgrene, som endnu ikke har opnået popularitet hos den brede befolkning.

Leder du efter en sjov og anderledes sportsgren, du kan udøve i din fritid? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en sportsguide med 3 anderledes sportsgrene, du kan starte på i 2023. 

Harry Potter elskerens quidditch 

Den første sportsgren på listen er quidditch. Ja, du læste rigtigt! Det vilde spil fra Harry Potter-sagaen, der indebærer kosteflyvning og levende bolde, kan faktisk spilles i virkeligheden.

Selvom det spilles på et mere nedtonet niveau, er konceptet det samme. Spillet handler, ligesom andre boldspil, om at score mål hos modstanderen. Vil du blive dygtig til quidditch, er det altså vigtigt, at du har god snilde og kondition.

Du kan spille quidditch flere forskellige steder i Danmark. Er du ikke interesseret i at spille i en klub, kan du samle dine gode venner, og gå i gang. Det er garanteret mindst lige så sjovt som i Harry Potter-universet!

Populære padeltennis

Padeltennis er allerede blevet enormt populært blandt den danske befolkning. Faktisk er det lige nu langt mere populært end både tennis og squash, som sportsgrenen egentlig minder meget om. Ligesom i tennis er padelbanen delt op i to dele med et net i midten. Der er et hold på hver side af nettet.

For at spille padeltennis er det vigtigt, at man har det rette udstyr. Det er eksempelvis vigtigt at have et godt padel bat samt en god padel bold. Dette kan du finde forskellige stede – tjek eksempelvis bedste padel bat test

Taktisk skakboksning 

Den sidste sportsgren på listen er skakboksen. Dette er garanteret en sportsgren, du ikke har hørt om før! Ikke desto mindre er den virkelig og ganske populær mange steder i verden.

Skakboksning er præcist, som navnet antyder, en kombination skak og boksning. Første del af kampen er skak. Her gælder det om at blive hurtigst færdig. Dernæst skal boksekampen stå. Det lyder måske en smule skørt at blande disse to sportsgrene, men det udfordrer både hjerne og krop.

Hvis du leder efter en sjov og anderledes sportsgren, hvor du bliver udfordret både mentalt og fysisk, er dette måske noget for dig.