3-i-1 campinglampe

3-i-1 Campinglampe

3-i-1 CampinglampeElsker du camping? I så fald burde du kigge nærmere på denne 3-i-1 campinglampe.

Det kan på mange måder være en udfordring at campere, især om aftenen når mørket falder på.

Det er nemlig her, at flere forskellige og irriterende insekter kommer frem og med garanti sværmer rundt om din campingvogn eller dit telt. Hvis du også er træt af at blive ædt op af myg på din campingtur, så skal du uden tvivl investere i denne smarte 3-i-1 campinglampe, som både fungerer som lampe, insektdræber og powerbank.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Innovativ 3-i-1 campinglampe der bidrager til en god campingtur

campinglampe med powerbankDenne super smarte 3-i-1 lampe giver et meget stærkt lys ved hjælp af LED-pærer. Man kan selv justere lyset og altså både gøre det skarpere og dæmpe det. På den måde kan man bruge lampen til lige det, man vil, om det er til en gåtur om natten, der kræver meget lys, eller om du bare vil ligge inde i teltet og læse i en god bog.

Udover at fungere som en super god lampe med et godt lys, så fungerer denne 3-i-1 lampe altså også som powerbank. Noget af det værste ved at være på campingtur er, at telefonen hurtigt løber tør for strøm, og det er ikke altid lige nemt at finde et sted at oplade den, når man befinder sig midt ude i naturen. Men med denne lampe er der fundet en løsning på problemet, og du kan få din telefon eller dine andre enheder opladet når som helst ved hjælp af bagsidens powerbank-udtag, som kan tilsluttes USB.

Sidst men ikke mindst så fungerer denne uundværlige campinglampe altså også som insektdræber. Lampen er nemlig forsynet med et ultraviolet lys, der fungerer som en slags lokkemad for de skrækkelige myg og andre insekter. Derudover består lampen af en ventilator, som suger de tillokkede insekter og myg ind og lufttørrer dem, og på den måde slipper du altså for at blive generet af myg og diverse insekter på din campingtur. Denne 3-i-1 campinglampe er altså super innovativ og vil uden tvivl bidrage til en bedre campingtur.

3-i-1 campinglampe er lige til at tage med

Denne 3-i-1 campinglampe er altså næsten uundværlig for enhver, der har planlagt en campingtur eller overvejer at tage afsted på en. Hvis du er rutineret, når det kommer til camping, så kender du uden tvivl også til alle de problemer, som denne lampe kan være med til at løse.

Den er super smart, praktisk og nem at have med, uanset hvor man skal campere henne – om det er i Danmark eller i det store udland. Den er enormt transportabel, fordi den ikke fylder særlig meget, og så slipper du samtidig for en masse ekstra bagage, fordi det netop er en 3-i-1 campinglampe, og du har det, du skal bruge, samlet på ét sted. Den er altså lige til at tage med på farten.

Udover at den fungerer som en lampe, så slipper du altså blandt andet også for at blive ædt af myg eller for at stå i en situation, hvor din telefon er gået ud, og du mangler en oplader. Denne lampe vil uden tvivl være en fornuftig investering for alle campister.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →