4 af de fedeste (og meste praktiske) gadgets til kontoret

4 af de fedeste (og meste praktiske) gadgets til kontoret

På kontoret er der altid liv og en summende atmosfære. Et godt forhold til kollegerne og et job, som man er glad for, er guld værd.

Alligevel kan det nogle gange føles som om, at der mangler et eller andet, der lige kan gøre det hele lidt sjovere og smartere. Derfor er der selvfølgelig et marked for gadgets og finurlige apparater, som kan bruges på kontoret og skabe lidt ekstra sjov eller have praktiske formål. Læs videre og læs mere om de mest smarte og praktiske af dem.

Hold jer kølige på de varme dage med en USB-ventilator

Vi ved alle sammen, hvor varmt et kontor kan blive på en hed sommerdag. Og jo varmere vi har det, jo dårligere har vi en tendens til at arbejde.

Derfor skal I selvfølgelig ud efter en, eller flere, USB-ventilatorer! Disse smarte gadgets er ventilatorer, som du simpelthen bare sætter i USB-porten på en hvilken som helst computer. Så kører møllen helt af sig selv, og du kan få en dejlig brise til nedkøling henne på skrivebordet.

Hold styr på ledninger med en kabelboks

Kender du også til det med kabelrod? På mange kontorer er IT en uvurderlig del af hverdagen – men ledningerne kan næsten overskygge alt det smarte ved disse teknologier!

Derfor skal du da bare have en kabelboks fra Bluelounge. Disse smarte enheder hjælper dig med at holde styr på kablerne, så ingen falder over dem, men så du også altid ved, hvor de er.

Med en kabelboks fra Bluelounge skal du ikke gøre meget mere end at løfte låget af og putte ledningerne ned i kassen. Det er lige pludselig blevet let som en leg at organisere skrivebordet!

”Blah blah blah…” – knappen til den snakkende kollega

Vi kender alle sammen kollegaen, som nogle gange bare kan blive ved med at snakke. Og når det sker, så må du godt introducere lidt sjov på kontoret.

Med denne sjove knap, så kan du bare trykke, og du kommer til at opleve, at én af 8 forskellige lydklip spilles. Alle siger de dog ”blah blah blah”, hvilket er det perfekte hint til en kollega om, at de måske skal skrue lidt ned!

Denne gadget er nem at have ved skrivebordet eller til mødet, så du lige kan lave lidt sjov med vennerne på den anden side af bordet!

Gør tastaturet rent med Cyber Clean

Tastaturer er med til at gøre vores liv lette. Desværre har de også en tendens til at blive meget beskidte, og det kan gøre, at de ikke virker optimalt, mens det sjældent er sjovt at skrive på et ulækkert tastatur.

Derfor skal I have noget Cyber Clean! Dette er en rigtigt smart gadget, som i essens er slim, der kan komme ned i selv de mindste revner og sprækker. Her kan slimen tage fat i støvet, hårene og hvad end ellers skulle findes dernede. Dette er en rigtigt smart måde at få gjort rent på!