5 gode grunde til at købe PS5

Controller

Den nyeste udgave af PlayStation giver dig gaming i særklasse. Med den mest veludviklede controller til dato får du de mest autentiske og indlevende spiloplevelser.

Herunder finder du 5 grunde til at købe PS5. Køb den her og få adgang til et nyt niveau af realistiske oplevelser foran skærmen.

1. Spil med DualShock 5 – controller i verdensklasse

Når du køber din PS5, får du mulighed for at bruge den mest velfungerende controller på markedet. Din spillekonsol er designet til at fungere i perfekt samarbejde med DualShock 5 controlleren, der er opbygget med den bedste teknik. Effektiv feedback og hurtig opladning er blot et par af de fordele, du kan få glæde af, når du vælger en PlayStation 5.

Uanset om du spiller FIFA eller et actionspil, får du de mest realistiske oplevelser, da controlleren er designet til at vibrere i takt med hændelserne på skærmen.

2. Få oplevelser med helt nye spil på markedet

I løbet af 2020 lanceres der nye spil, som du kan få glæde af, når du køber PS5. Har du allerede et favoritspil, kan du tage dette til et nyt niveau med en spillekonsol, som understøtter samtlige features i spillet.

Holder du af at game, og har du mod på helt nye oplevelser, kan du gå på opdagelse blandt mere end 15 nye spil, som er designet specielt til PlayStation 5.

3. Få større gaming-glæde med imponerende opløsning

Din glæde og entusiasme omkring gaming handler ikke kun om at have forskellige spil at vælge imellem eller at kunne koble af fra arbejde eller studier. Din glæde handler i høj grad om at have det rette udstyr og tilbehør, som giver dig de bedste oplevelser.

Du får frit valg på alle hylder, når det kommer til at vælge spil, når du køber en PS5. Dette giver dig mere frihed og større alsidighed.

PS5 skiller sig ud fra sine forgængere ved den enestående, høje opløsning. Dette giver en høj pixeltæthed og billeder, der er autentiske og naturtro.

4. Konsollen understøtter dine PS4 spil

Du behøver ikke skulle købe nye spil for at få udbytte af PS5. Konsollen er skabt til at understøtte dine spil til PlayStation 4. Dette har stor betydning, da du kan fortsætte med at spille i de universer, som du er velkendt med. Du kan få ekstra glæde ved spillene, da PS5 også understøtter 4K gaming.

Der kan således opnås ekstra værdi ved at købe den nyeste udgave af PlayStation.

5. PS5 kan købes på forudbestilling hos forskellige forhandlere

Du kan købe din nye konsol hos forskellige elektronikforhandlere. Du kan sammenligne forhandlerne og handle hos den webshop, hvor du kan forudbestille konsollen billigst. På dén måde kan du være blandt de første i vennekredsen, som kommer i besiddelse af den populære PS5.