5 smarte gadgets til campingturen

campingtur

Sommeren er på vej og ligeledes er campingsæsonen. Det er ikke en campingtur, hvis man ikke har medbragt et par camping gadgets. Her får du inspiration til 5 smarte gadgets til campingturen, som du vil opdage du nok ikke kan leve uden. Det første must have, som måske er den vigtigste camping gadget nogensinde er selvfølgelig campinggrillen. For hvad er camping uden lækker grillmad?

Så hvis du ikke allerede har en, så er det måske på tide at skaffe dig en. Man kan finde dem i mange forskellige prisklasser og størrelser. Der findes de små grill som du kan tage med over alt eller de lidt større, der egner sig til en bestemt placering. Hvis du vil investere i en lidt dyrere grill lige nu og her, men er i tvivl om finanserne rækker kan du tage et kig her og se hvad dine muligheder er. Er du i tvivl om nogle af betegnelserne så se her.

Undgå insekter og sæt stemingen med god musik

Måske er det slet ikke den store camping eller grill investering du er ude efter i så fald er disse gadgets måske noget for dig. En portabel højtaler er nemlig også et must på campingturen. Den er perfekt til at sætte stemingen. Når der skal hygges med brætspil, eller bare fyres lidt op for det gode humør. Udover en portabel højtaler kan man nok heller ikke komme uden om den nok kedeligste og praktiske af alle camping gadgets. Nemlig den elektriske fluesmækker eller den elektriske insektlampe, nogle elsker dem, andre hader dem. Lige meget hvad du synes om dem så er de næsten et must på campingturen. Især hvis du vil undgå at blive vækket af en arrig flue tidligt om morgenen.

Hvad er camping uden en powerbank og et oppusteligt paddle board?

Campere du i nærheden af vandet kan det være at du skal investere i et paddle board. Med et paddle board får du masser af sjov og underholdning for hele familien, samtidig med masser af motion. Alle aldre kan være med. De findes endda som oppustelige, så de er nemme at have med på campingturen. De kan nemlig pustes op af en elektrisk pumpe. Smart og nemt. Sidst men ikke mindst kan det være nødvendigt at have en powerbank med på camping. En powerbank sørger for at du er sikker på at kunne lade din telefon eller anden elektronik op uanset hvor du her. Den er lille og nem at have med at gøre og er faktisk næsten uundværlig, hvis du ønsker at holde kontakten til omverdenen og bruge dit kamera. Invester i disse geniale gadgets til din campingtur og du vil undre dig over hvordan du har kunnet undvære dem.