Aquafun Slide & Splash-vandglidebane

Aquafun Slide & Splash Vandglidebane

Aquafun Slide & Splash-vandglidebaneBørn elsker vand. Og børn elsker at lege med vand. Hvad nu hvis du kunne omdanne din egen have til et lille vandland, hvor der var plads til at boltre sig på børnenes helt egen Aquafun Slide & Splash-vandglidebane? En glidebane i egen have? Den er god nok! Du kan tilslutte din haveslange til børnenes nye vandglidebane, som er hele 4,5 meter lang. Så kan de tage tilløb og kaste sig hen ad den og måle, hvem der kommer længst. Der er dog tænkt på sikkerheden, da man kan oppuste en stopper for enden af den, så de ikke kan komme længere.

Her er alletiders mulighed for, at dine børn og deres legekammerater kan have det sjovt en hel dag og konkurrere mod hinanden i, hvem der kan glide længst. Aquafun Slide & Splash-vandglidebane sørger hele tiden for, at der er nok vand på, når du først har sluttet haveslangen til. Det koster selvfølgelig lidt vand, men værre er det ikke. Du kan glæde dine børn og mange andre med en cool vandglidebane, som gør det sjovere at være hjemme i haven. Glem alt om trampoliner. Det her er den nye sommer-gadget!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Giv børnene deres egen lille vandpark

Aquafun vandpark til børnFor enden af Aquafun Slide & Splash-vandglidebane giver det et fantastisk plask! Det er med garanti en lille vandpark, børnene vil elske, og de kan jo bruge timevis på at lege med den. Du kender sikkert selv den fornemmelse af, hvordan det er at glide hen ad en lang bane, som du har prøvet det i vandland. Vi giver dig nu muligheden for at etablere noget lignende i haven til billige penge. Den er nem at have med at gøre, og den kan sættes op på ganske få minutter. Aquafun Slide & Splash-vandglidebane rulles ud. De medfølgende pløkker slås i, så den ikke rutsjer med, når børnene glider. Den oppustelige stopper sørger for, at de får et gedigent plask for enden, som slutter hele herligheden af.

Står valget mellem et badebassin og Aquafun Slide & Splash-vandglidebane, bør du næsten lade børnene selv vælge. Her er der mulighed for at være aktiv i stedet for at ligge i et badebassin. Det er langt mere sikkert, da vandstanden ikke er højere end, hvad der kommer ud af haveslangen. Og så er det meget mere belejligt for dig som voksen at stille det op. Vil du være i kridthuset hos de helt unge, er det her gaven, der tager kegler.

Information om Aquafun Slide & Splash-vandglidebane

 • Egen vandglidebane etableres på få minutter i din have
 • Kobles til din haveslange
 • Oppusteligt stop for enden af banen
 • 4,76 meter lang og 71 cm bred
 • Fremstillet i et slidstærkt PVC-materiale, der ikke indeholder ftalater
 • Lige til at slå op på græsplænen
 • Rengøres nemt med vand
 • Pumpe til at puste stopkanten op med
 • Er ikke egnet for børn under 3 år
 • 2 pløkker medfølger
 • Manual medfølger

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →