Sammenfoldeligt badekar til voksne

Mand bader i sammenfoldeligt badekar

Mand bader i sammenfoldeligt badekarBadekar til voksne og børn der elsker afslapning og et dejligt karbad!

Efter en travl arbejdsdag er der mange, der nyder et varmt og langt bad. Alle ved dog, at det er meget sjovere og mere afslappende at tage et bad i et badekar end i et brusebad, men det er ikke lige alle, der er så privilegerede at eje et badekar eller et badeværelse, som er stort nok til et badekar.

Dette findes der heldigvis en løsning på. Med dette super smarte sammenfoldelige badekar til voksne kan du hurtigt og nemt tage det ønskede karbad efter en lang arbejdsdag og komme helt ned i gear. Ved at investere i dette badekar til voksne får du næsten samme følelse, som hvis du havde valgt at investere i et fritstående badekar. Og så er det super nemt at folde sammen og opbevare bagefter!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Sammenfoldeligt badekar til voksne er mere praktisk end et rigtigt badekar

Kvinde bade i sammenfoldeligt badekar udendørsDette super smarte badekar til voksne er stor nok til, at en fuldvoksen mand sagtens kan sidde i det. Det er altså ikke nødvendigvis kun babyer, der bader i sammenfoldelige badekar.

Badekarret er super transportabel, og man kan nemt tage det frem og stille det væk igen, hvis man ikke lige har et badeværelse, der er stort nok til også at indeholde et badekar.

Desuden kan badekarret indeholde 250 liter vand, så man nemt kan få dækket hele kroppen, og derudover er det nemt at tømme igen, da det også består af en afløbsslange, så vandet hurtigt og nemt kan løbe ud igen. Det er altså med andre ord næsten mere praktisk at investere i lige netop dette badekar end i et rigtigt badekar – og det er langt billigere!

Bring følelsen af spaophold ind i dit private hjem

Med dette sammenfoldelige badekar til voksne er du altså garanteret en følelse af ren afslapning efter en lang og stressende arbejdsdag. Du kan tage det frem og stille det væk igen, og på den måde kan du nemt bringe følelsen af spaophold og afslapning ind i dit private hjem og dermed nyde et afslappende bad, også selvom du ikke ejer et rigtigt badekar.

Ved at investere i dette badekar får du altså mulighed for helt selv at bestemme, hvilket bad du ønsker at tage. Dette badekar er altså helt perfekt til dig, der elsker afslapning, og det vil med garanti være en populær investering i hjemmet og hos hele familien.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →