Badebalje til voksne

Badebalje til Voksne

Badebalje til VoksneBadebalje til voksne og børn der elsker afslapning og et dejligt bad!

Efter en travl arbejdsdag er der mange, der nyder et varmt og langt bad. Alle ved dog, at det er meget sjovere og mere afslappende at tage et bad i et badekar end i et brusebad, men det er ikke lige alle, der er så privilegerede at eje et badekar eller et badeværelse, som er stort nok til et badekar.

Dette findes der heldigvis en løsning på. Med denne super smarte badebalje til voksne kan du hurtigt og nemt tage det ønskede karbad efter en lang arbejdsdag og komme helt ned i gear. Ved at investere i denne badebalje til voksne får du næsten samme følelse, som hvis du havde valgt at investere i et fritstående badekar.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Badebalje til voksne er mere praktisk end et rigtigt badekar

Badebalje til mændDenne super smarte badebalje til voksne er stor nok til, at en fuldvoksen mand sagtens kan sidde i den. Det er altså ikke nødvendigvis kun babyer, der bader i baljer.

Denne badebalje er super transportabel, og man kan nemt tage den frem og stille den væk igen, hvis man ikke lige har et badeværelse, der er stort nok til også at indeholde et badekar.

Derudover medfølger der en lille kurv, som med fordel kan indeholde din shampoo eller en lækker drink til de dage, hvor du bare har brug for ren afslapning.

Desuden kan badebaljen indeholde 200 liter vand, så man nemt kan få dækket hele kroppen, og derudover er den nem at tømme igen, da den også består af en afløbsslange, så vandet hurtigt og nemt kan løbe ud igen. Det er altså med andre ord næsten mere praktisk at investere i lige netop denne badebalje end i et rigtigt badekar.

Bring følelsen af spaophold ind i dit private hjem

Med denne badebalje til voksne er du altså garanteret en følelse af ren afslapning efter en lang og stressende arbejdsdag. Du kan tage den frem og stille den væk igen, og på den måde kan du nemt bringe følelsen af spaophold og afslapning ind i dit private hjem og dermed nyde et afslappende bad, også selvom du ikke ejer et rigtigt badekar.

Ved at investere i denne badebalje får du altså mulighed for helt selv at bestemme, hvilket bad du ønsker at tage. Denne badebalje er altså helt perfekt til dig, der elsker afslapning, og den vil med garanti være en populær investering i hjemmet og hos hele familien.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →