Bliv en del af historien og besøg de kendte steder fra Assassin’s Creed

Besøg smukke stedet fra Assassin's Creed

Assassin’s Creed har været en af de mest populære videospilsfranchiser i mange år, og det er ikke uden grund. Spillet tager spilleren med på et eventyr gennem historien, hvor der skal løses mysterier en masse, før hovedpersonen kan konfrontere fjender og finde sandheden. Det bedste spilserien er måske næsten, at få lov til at opdage nye steder, der allerede eksisterer i virkeligheden. Derfor kan du også vælge blive en del af historien, hvis du køber flybilletter og tager afsted for at besøge flere af de kendte steder fra Assassin’s Creed-spillene rundt om i verden. Du for eksempel tage til den gamle bydel Alhambra Palace i Granada, Spanien, som du blandt andet kender fra Assassin’s Creed II-spillet. En anden måde at leve sig ind i spillets virkelighed kunne være ved et besøg i Hagia Sofia, den gigantiske moské i Istanbul, Tyrkiet. Der er masser af lokationer at vælge imellem, hvis du er en rejselysten Assassian’s Creed-fan.

Tag på uforglemmelig tur Rom, Barcelona eller andre berømte byer, du kender fra Assassin’s Creed-spillene

Hvis du gerne vil have en ægte storbyferie, kan du tage på en uforglemmelig tur til Rom, Barcelona eller andre af de store og berømte byer, som du har set i spillet. Det er en god måde at få et indblik i den historiske arv og kulturarv, som byerne har. Når du besøger disse dem, vil du også se mange af de samme steder og monumenter, som du har set i spillet. Det kunne for eksempel være Colosseum i Rom. Du kan også vælge at tage på guidede ture rundt i byen for at lære mere om dens historie og kultur. På denne måde kan du få et endnu bedre indblik i de forskellige steder og seværdigheder, som du har set i spillet.

Genskab de magiske øjeblikke fra dit yndlingsspil med en rejse IRL

Hvis du har et andet yndlingsspil, som du gerne vil opleve i virkeligheden, så er det muligt at genskabe de magiske øjeblikke fra dit spil med en rejse IRL. Selv hvis dit yndlingsspil foregår i en fiktiv verden, er der stadig masser af muligheder for at genskabe magiske øjeblikke i den virkelige verden. Du kan nemlig sagtens finde landskaber eller byer, som minder om dem fra dit spil. Dette kan være alt fra bjerge til jungler og urskove eller måske perfekte sandstrande. Hvis spillet tager udgangspunkt i en fiktion lokation, kan det være en god ide at læse, hvor game designerne og de kreative folk bag spillet fik deres inspiration fra og tage hen til stedet, der var grobund for den originale ide.