Brownie Maker

Brownie Maker

Brownie MakerElsker du brownies? Så er denne brownie maker det perfekte valg. Læs mere herunder.

De fleste mennesker er helt vilde med chokolade og ikke mindst chokoladekager. Men det er derimod ikke mange, der lige føler, at de har tiden eller overskuddet til at stå og bage de lækre kager – især ikke hvis de skal bages helt fra bunden.

Derudover kan en stor bradepande eller en kageform godt føles forholdsvis u-handy at have med at gøre, når man har besluttet sig for at bage den himmelske kage.

Nu findes der heldigvis en super smart løsning på det store problem, nemlig denne Brownie Maker. Brownie Makeren er på mange måder kagernes svar på toastmaskinen, og derfor er den fuldstændig uundværlig, hvis kage simpelthen bare er din livret.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Brownie Maker er din nye bedste ven i køkkenet

Brownie Makeren er super nem at bruge og fungerer således, at du laver en kagedej og hælder den ned i Brownie Makeren. Derefter bages kagedejen kun i 8-10 minutter, og så har du altså de lækreste chokoladekager, du nogensinde kunne tænke dig.

Du kan vælge at bruge den opskrift, som følger med, når du køber Brownie Makeren, eller du kan vælge at bruge en af dine egne opskrifter.

Uanset om du er til chokoladekage eller ej, så kan denne super smarte gadget altså bruges til de fleste kageopskrifter.

Desuden viser den indbyggede lampe, hvornår Brownie Makeren er varmet op og klar til brug. På den måde er det altså blevet super nemt at bage kage, og det tager simpelthen ingen tid. Den vil derfor være perfekt, hvis du har børn, der skal dele ud i skolen på deres fødselsdag, eller hvis du får gæster til eftermiddagskaffen.

Denne Brownie Maker bliver uden tvivl din nye bedste ven i dit køkken og din tro følgesvend, når du står og mangler lidt sødt at servere til dine gæster.

Brownie Maker – En hurtig vej til kagehimlen

browniesMed denne smarte og praktiske Brownie Maker bliver det altså super nemt at bage kage, både i hverdagen og i weekenden. Uanset hvilken kage du ønsker at bage, så vil denne Brownie Maker være brugbar og uundværlig, når du først har prøvet den af et par gange.

Den sjove gadget vil med garanti blive et kæmpe hit i hele familien, især når der skal inviteres til børnefødselsdag, som kan være kaotiske nok i forvejen med en masse børn, der skal passes og ikke mindst underholdes.

Med denne Brownie Maker har du altså en hurtig smutvej til den lækreste kagehimmel.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Du kunne måske også være interesseret i at læse om vores chokoladefontæne