Candyfloss maskine – Et stort hit blandt børn og unge

Candyfloss maskine

Candyfloss maskineCandyfloss er noget de fleste af os har smagt på. Det har en sød og spændende smag, der gør at man vil have mere af det. Du kan sikkert godt huske candyfloss fra da du var barn. Det blev solgt i forlystelsesparker, bl.a. i tivoli og cirkus. En stor candyfloss maskine med hemmelige ingredienser, der gav en sød og uforglemmelig smag. Hvordan kunne de mon lave noget så sødt og lækkert? Læs med her, og du vil finde ud af hvor nemt det er at lave din egen candyfloss.

Candyfloss består udelukkende af sukker. Ja, det vidste du måske ikke. Det er vildt simpelt at lave, men det kræver selvfølgelig en candyfloss maskine. Kunne du godt tænke dig at give dine børn en god smagsoplevelse? Eller måske kunne du bare godt selv tænke dig, at smage på den søde candyfloss igen? Så har vi her en løsning. Køb din helt egen candyfloss maskine og lav candyfloss til hele familien. Det er både nemt, billigt og lækkert.

Vi har undersøgt markedet for candyfloss maskiner og har fundet frem til de bedste. Herunder har vi beskrevet de bedste candyfloss maskiner – Du kan købe dem alle sammen online. Bare klik på linket og du finder forhandler og pris på produktet. Vi har vurderet hvilke der er bedst ved at kigge på flere faktorer, som bl.a. pris, kvalitet, brugervenlighed og kundeanmeldelser.

KitchPro candyfloss maskine

KitchPro candyfloss maskineKitchPro candyfloss maskine som kan købes på Coolstuff.dk er en fantastisk candyfloss maskine. Den opfylder alle vores krav. Den er nemlig brugervenlig, når det kommer til brug af maskinen. Den er også ganske let at rengøre, hvilket er et kæmpe plus. Udover det så er den faktisk billigere end de fleste candyfloss maskiner.

Kunderne er også helt vilde med KitchPro candyfloss maskinen. Den har nemlig fået hele 4,4 stjerner ud af 5 mulige. Det er baseret på 37 kundeanmeldelser. Det er efter vores vurdering mere end godkendt.

Sådan kommer du i gang med din KitchPro

Det er super nemt at komme i gang med din KitchPro. Det eneste du skal bruge, er sukker og selvfølgelig selve maskinen. Varm maskinen op og tilsæt en spiseskefuld sukker i midten. Start for maskinen og se de tynde sukkertråde opstå. Nu kommer den sjove del, hvor det går ud på at fange sukkertrådene med papkræmmerhuset. Stille og roligt vokser papkræmmerhuset og pludselig har du en stor candyfloss.

Fakta om KitchPro

 • Billig candyfloss maskine
 • Størrelse: 18 cm højde, 28 cm diameter
 • Nem at rengøre – Skyl delene i varmt vand
 • En spiseskefuld sukker giver én candyfloss
 • Cirka 20 cm. høj candyfloss pr. portion.
 • Instruktioner følger med
 • Gode anmeldelser (Læs dem her)

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Ariete Candyfloss maskine

Candyfloss maskine fra ArieteAriete candyfloss maskine er vores klare favorit. Den har en flot mørkerød farve og et klassisk look. Det ser langt mere indbydende ud at lave candyfloss, hvilket også er noget mange vægter højt. Prisen er dog også lidt højere end KitchPro nedenfor. Så du skal gøre op med dig selv, om du vil have en billig og god candyfloss maskine – Eller om du vil betale ekstra for at få en smartere model i absolut topkvalitet.

Fakta om Ariete candyfloss maskine

 • Smart candyfloss maskine
 • Klassisk look
 • Let at rengøre
 • Du kan anvende andet end sukker
 • Brug krystalsukker, vanilje sukker eller bolsjer for andre smage
 • 450w
 • Mål: 27,9 x 27,9 x 30,5 cm

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Andrew James Candyfloss maskine

andrew james candyflossmaskineAndrew James er igen med, når det handler om at producere maskiner der kan lave søde sager. Vi har før skrevet om Andrew James popcornmaskiner m.m.

Andrew James producere altid gode produkter i høj kvalitet. Prisen er igen også over de andre candyfloss maskiner, men igen er det en vurderingssag, som du må gøre op med dig selv, familien eller kæresten.

Maskinen er nem at anvende, selv børn kan være med. Den er også nem at rengøre.

Selvom maskinen er en anelse dyre end de forrige, så skal vi heller ikke glemme at fortælle, at du får ekstra tilbehør med. De andre maskiner, skal du selv købe papkræmmerhuse m.m. Hvor Andrew James maskinen giver dig pinde med. Udover det får du også 3 bøtter sukker med i købet. Det gode er her at du får mulighed for at afprøve en masse spændende smage, som du ikke kan med almindeligt sukker. De 3 bøtter sukker indeholder smagene: Citron, appelsin og kirsebær.

Fakta om Andrew James Candyfloss maskine

 • Smart
 • Vægt: 1,94 kg
 • Sælges med 3 bøtter sukker
 • Citron, appelsin og kirsebær smage
 • Pinde følger med

Udsolgt fra varelager – vi anbefaler i stedet

KitchPro Candyfloss Maskine – Køb den her →


Sådan bliver candyfloss fremstillet

candyfloss fremstillingCandyfloss er sukker, hvorfor det næsten kun består af luft – Hvilket også er grunden til de fyldige portioner.

Udover sukker og luft, er der ofte farvestof i candyfloss, hvilket er grunden til den lyserøde farve, som de fleste candyfloss har. Du kan med fordel også bruge andre farvestoffer, hvis du vil lave blå, røde, gule eller grønne candyfloss.

Candyfloss er ekstremt nem at fremstille, i hvert fald hvis du har en maskine til det. Alle de maskiner vi har beskrevet ovenover kan lave candyfloss.

For at få candyfloss ud af maskinen skal du hælde sukker ned i skålen. Skålen bliver opvarmet, når den når en vis temperatur begynder sukkeret at smelte. Skålen roterer hele tiden rundt, hvilket gør at sukkeret begynder at flyve. Stille og roligt bliver der dannet lange sukkertråde, hvilket betyder at candyfloss maskinen har gjort sit. Nu er det din tur til at lave din egen candyfloss, det gør du ved at bruge en candyfloss-pind eller et papkræmmerhus.

Candyfloss maskinen kan bruges til alle begivenheder

pige med candyflossCandyfloss maskinen kan bruges til alle begivenheder. Står din candyfloss maskine i skabet og bliver brugt for lidt? Så får du her et par gode idéer til hvornår, du kan tage den frem.

Børnefødselsdagen

Børnefødselsdagen er nok en af de bedste tidspunkter, at hive maskinen frem. Børn elsker slik og søde sager, så hvis dit barn skal holde en børnefødselsdag for klassekammeraterne, så er det en god mulighed. Der er ingen tvivl om at de andre børn helt sikkert vil synes, at du er en sej forælder.

Sommerfesten, gadefesten eller andre fester

Candyfloss maskinen kan bruges til alle fester. Det er ikke kun børn, der har glæde af candyfloss. Hvis der er børn med til festen, så er den selvfølgelig god. Men selvom det kun er en fest med voksne, så er det ikke nogen dum idé. Voksne elsker også at vise deres barnlige sider frem i ny og næ, og det kan du helt sikkert få dem til med en candyfloss maskine. Vi synes du skal give det en chance, det kan næsten kun blive et hit!

Hjemmebiografen

Har du en lille hjemmebiograf, så er alle søde sager velkomne. Det gælder både candyfloss maskiner, popcornmaskiner, chokoladefontæner og hvad man nu ellers kan finde på. Det kan godt være du har en lækker hjemmebiograf, men uden snoller er den intet værd.