CGear Sand-free Mat

CGear Sand-free Mat

CGear Sand-free MatCGear Sand-free Mat til dig der vil undgå sand på dit underlag, når du er på stranden!

Når sommeren for alvor er over os, er det helt naturligt, at hele den danske befolkning valfarter til den nærmeste strand for at nyde sommerens sol og de kølige bølger.

Men en strandtur indebærer selvfølgelig også en masse sand, som flyver over det hele og ofte ender i den ellers så lækre picnic, du har medbragt hele vejen hjemmefra, og som du ellers lige skulle til at nyde.

For at undgå at du ender med at få en omgang sandkage til frokost, så skal du helt klart investere i dette super smarte underlag, som holder sandet væk fra din krop og ikke mindst fra din mad.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Din bedste ven på stranden, på picnicturen eller på campingturen

Sandfri måtte til campingturenCGear Sand-free Mat er uden tvivl din bedste ven og trofaste følgesvend, hvis du skal på stranden, holde picnic eller på en campingtur.

  • Den fungerer således, at det smarte design tillader snavs og sand at sive ned igennem måtten, men ikke at det siver op igen.
  • Derudover absorberer den ikke fugt, så udover at du undgår at få snavs og sand på dig selv eller i din mad, så undgår du altså også at blive våd, hvis jorden nu skulle være fugtig, hvilket den ofte er her i Danmark.
  • Sidst men ikke mindst så består denne super smarte måtte altså også af huller, så man nemt kan sætte den fast i jorden, så den på den måde ikke flyver nogen vegne, hvis det skulle begynde at blæse. Alt i alt er den super smart at bruge som underlag, og du undgår irriterende snavs og sand, som kan være enormt svært at komme af med igen, når det først har fundet vej til din mad eller dit tøj.

CGear Sand-free Mat – Få aldrig mere unødvendigt sand med hjem

Ved at investere i en CGear Sand-free Mat slipper du altså helt for at få unødvendigt sand i din mad eller på din krop, som du i de fleste tilfælde risikerer at tage hele vejen med hjem, så du er nødt til at støvsuge både gulv, sofa og seng.

Du kan få den til en god pris og i forskellige størrelser, nemlig small, medium og large, så de små i familien også kan få glæde af den. Den vil uden tvivl være en god investering i alle familier, når I skal på en fælles strandtur, arrangere en picnic eller på campingtur.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →