Das horn – drikkehorn

Das Horn - drikkehorn

Das Horn - drikkehorn I Danmark bryster vi os tit med, at vi er efterfølgerne til de stolte vikinger, der havde stor indflydelse på verdensordenen i middelalderen.

Vikingerne plyndrede, røvede og drak masser af mjød, og selvom vi er gået væk fra de to første ting, så lever den sidste tradition stadig i bedste velgående!

Du kan dog for alvor genopleve de stolte tider som viking, hvis du dropper det kedelige glas og i stedet drikker din øl af Das Horn!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Das horn – Drik på den seje måde

Das Horn er dit helt personlige drikkehorn, som for alvor får tankerne til at vandre tilbage til de stolte vikinger, der ligeledes var kendt for at drikke deres mjød af horn fra dyr.

Dette horn er dog ikke fra et dyr, men ligner ikke desto mindre de horn, som vores store forfædre drak af! Det betyder, at du ved at fylde dit horn og kalde til skål kan finde helt tilbage til de rødder, som de fleste er meget stolte af.

Derudover er der da ikke noget, der indgyder respekt, som en mand, der drikker af sit eget horn, og du vil helt sikkert blive festivitassens midtpunkt med hornet i din hånd!

Stativ og nakkerem til den dovne viking

Selvom man har et horn, så er det jo ikke ensbetydende med, at man kan drikke ligeså meget (og hurtigt) som en viking, og dette er der tænkt på med Das Horn. Hornet leveres nemlig med to stykker ekstraudstyr, der gør livet lidt lettere for den dovne viking: Et stativ og en nakkerem. Skal du f.eks. besøge det lille hus eller slå knoppen af en jætte, så stiller du bare hornet i stativet, hvor det sikkert står, til du vender tilbage! Du kan også vælge at sætte hornet i nakkeremmen, så du kan indgyde respekt og transportere din ønskede drik rundt med stil.

Der er ingen tvivl om, at du kan være med til at være foregangsmand for, at vi får genoplivet vores stolte vikingtraditioner med Das Horn i din hånd, og hvem vil ikke gerne være det.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →