De sejeste discogadgets til discofesten

Discokuglen er uundværlig til discofesten!

Hvis du skal holde discofest med discotema, er det svært at undvære nogle af de mange seje discogadgets, som du kan finde på nettet. Her hjælper vi dig med inspiration til forskellige discogadgets, så du sikrer dig, at discofesten bliver en succes, som dine gæster vil tale om i lang tid fremover.

Discokuglen

Ingen discofest uden en discokugle! Discokuglen er nærmest indbegrebet af disco, og den bringer discostemningen til et helt nyt niveau, når først den begynder at snurre rundt oppe i loftet. Derfindes discokugler i mange forskellige størrelser og farver, men leder du efter det sikre valg, så vælg en stor sølvfarvet discokugle magen til den, du kender fra rollerdiscos.

Rulleskøjter

Sagde vi lige rollerdisco? Ja, det gjorde vi! Disco og rollerdisco hører unægtelig sammen, så sørg for at få fat i nogle smarte rulleskøjter med et fedt discoudseende. Her er inliners forbudt – vi taler i stedet om de gode gamle 2×2 rulleskøjter med bremseklods foran. De fås blandt andet hos Mollyogmy.dk, hvor der er flere varianter at vælge imellem, og hvor de fleste har nogle super fede discofarver, der passer perfekt til festen. Så er i klar til at rulle afsted – enten under discokuglens skær, eller alternativt blot en tur på fortovet eller villavejen afhængigt af, hvor festen holdes.

Trompetbukser

Nogle kalder dem kiksede, andre kalder dem et modefænomen. Det ene udelukker ikke nødvendigvis det andet, men uanset hvad er festen ikke en rigtig discofest, hvis ikke gæsterne møder op i trompetbukser. De ikoniske bukser er kendt for at være smalle i toppen af benene, og så brede sig bredt ud i bunden af benene, nede ved anklen. Det giver et trompetformet look, som var meget moderne tilbage i discotiden, og som derfor selvfølgelig også skal være en del af jeres discofest. På med trompetbukserne!

Farverigt tilbehør!

Disco er lig med masser af farver, og det kan du passende tænke ind i de forskellige ting, du skal købe ind til forud for festen. Drop den hvide dug, og find i stedet en plasticdug i masser af kraftige farver. Det samme gælder tallerknerne, og glassene kan du også passende skifte ud med farverige krus.

Prikken over i’et er selvfølgelig at lave en farverig indbydelse, der fanger den rette discostemning allerede fra start. Så er dine gæster klar til at fyre den af i trompetbukser og rulleskøjter, mens discokuglen snurrer rundt indtil den lyse morgen. Party on!