De smarteste møbler og gear til hjemmet

Indretning

Skal dit hjem opgraderes med nyt gear, så er du kommet til den helt rigtige artikel. Her vil vi gennemgå nogle af de smarteste møbler og gadgets, der på nuværende tidspunkt kan købes til hjemmet. Teknologisk set er der de seneste par år sket ekstremt meget. Dog må man ikke glemme, at møbler også gennemgår en udvikling, hvorfor vi både vil have fokus på det ene og andet i dette skriv.

Google Home – din nye bedste ven

Du har højst sandsynligt set en af de mange reklamer for Google Home.  

Denne smarte enhed lytter til dine ord og giver dig svar på det, du behøver hjælp til. Ønsker du at bestille en pizza, så kan dette også gøres fra Google Home.  

Man kan se Google Home som sin nye assistent, som via voice-teknologi formår at lette din travle hverdag. Derudover er det utroligt blæret at være en af de første i landet, som aktivt gør brug af den nyeste teknologi fra Google.

Elevationssenge er stærkt undervurderet i danske hjem

Vi tør godt stå frem og sige, at en elevationsseng er en stærkt undervurderet sengetype. Med den store funktionalitet og fantastiske mulighed for at tilpasse sengen efter behov og ønsker, er det et must-have i alle danske boliger.

En elevationsseng behøver endvidere ikke at koste en formue – se selv hvor lidt den kan koste her. Vælger du endvidere at købe den online, vil den blive leveret direkte hjem til dig, så du ikke skal til at bøvle med eksempelvis trailer.

Mini projektor til hjemmebiografen

Her fra redaktionen slår vi et slag for, at man stærkt overvejer at investere i sin egen hjemmebiograf, hvis man som os er storforbruger af tjenester såsom Viaplay og Netflix. En mini projektor behøver ikke være en stor investering, og med den teknologiske fremgang vi har oplevet de seneste år, er disse mini projektorer mulige at få helt ned til et par tusinde kroner. Der er derfor rig mulighed for at danne nogle endnu federe rammer derhjemme, når serien skal løbe over skærmen næste gang.