Dejfordeler til cupcakes, pandekager og vafler

Dejfordeler til cupcakes, pandekager og vafler

Det er altid en sjov ting, at stå i køkkenet og kokkerer lidt, i hvert fald hvis man er i besiddelse af en dejfordeler – Og især hvis det er søde sager som cupcakes, muffins eller andet sødt. Men kender du problemet, at det kan være svært at lave flotte cupcakes? Samtidig kan det ofte ende i at nogen cupcakes er dobbelt så store som de andre, fordi det kan være svært at fordele dejen lige.

Her får du løsningen på problemet. Dejfordeleren sørger for at du aldrig nogensinde igen vil lave grimme cupcakes. Nu er du sikker på, at der ikke kommer slåskamp, om hvem der skal have den største cupcake, fordi i ikke kunne fordele dejen ordentligt.

Dejfordeleren er super enkel og hurtig at bruge, hvis du gerne vil have nogen lige store og smukke kager. Samtidig koster den ikke særligt meget. Den kan nemlig købes for bare 169 kroner. Ikke nok med at dine kager bliver pænere, så bliver det også lige en smule sjovere at stå i køkkenet med dette seje gadget!

Sådan fungerer dejfordeleren

Du tager din dej og hælder ned i bøtten, og så sætter du låget på. Det var det eneste, du kan allerede nu gå i gang med at lave flotte cupcakes! Den fungere ved, at der er en knap på håndtaget som du trykker på når der skal fyldes dej i. Du undgår også at skulle tørre dit køkkenet bord af, for alt det svineri som der plejer at være.

Beholderen er en simpel opfindelse, som består af plastik. Men undervurderer den nu ikke, den er nem og meget effektiv. Et redskab som enhver kage elsker skal eje, det er simpelthen et ”must have” redskab.

Der kan være op til 900 ml dej i dejfordeleren. Den vejer 900 gram. Den er nem og hurtig at vaske af, du kan også sagtens smide den en tur i opvaskemaskinen.

Mål på dejfordeleren: 17 x 11,5 x 18 cm