Derfor er en god støbejernspande et must-have

støbejernspande

I dag findes der et væld af forskellige pander til køkkenet. Blandt de mest almindelige typer af pander finder man støbejernspander, grillpander og blinispander. I denne artikel vil vi hovedsageligt komme ind på de populære støbejernspander, som efterhånden har fundet vej til langt de fleste danske køkkener.

Der findes mange forskellige typer af pander, så hvorfor skal du netop købe en støbejernspande? Det er der flere gode grunde til. Læs om alle de gode grunde i artiklen.

Hvorfor købe en støbejernspande?

Det er ikke helt tilfældigt, at vi råder dig til at købe en støbejernspande. Der er nemlig en lang række fordele ved disse eftertragtede pander. Nedenfor fremhæver vi de bedste grunde til at købe en støbejernspande:

  • Byder på formidabel varmefordeling (konstant varme på hele panden)
  • Holder til meget høj varme
  • Fungerer til alle varmekilder (både induktion og keramiske kogeplader)
  • Kan komme i ovnen
  • Let at rengøre

Skal du tilberede omelet, bøf, spejlæg eller en helt fjerde ret, så kan du næsten ikke undvære en støbejernspande. Det er nemlig let som en leg at tilberede disse retter på en støbejernspande. Det er selvfølgelig også muligt at tilberede mange andre delikate retter.

En støbejernspande kan koste alt fra få hundrede til langt over tusinde kroner. Den danske forhandler – www.homesupply.dk – har helt sikkert en støbejernspande eller støbejernsgryde efter din smag. Slå et smut forbi siden og oplev deres store udvalg af pander og andet udstyr til det moderne køkken. Home Supply fører bl.a. et stort udvalg af pander og gryder fra skeppshult, som er en svensk producent med mange års erfaring. Alle deres pander laves på autentisk vis på en svensk fabrik. Der ydes 25 års garanti på de svenskproducerede pander.

Andre uundværlige pander

At det er klogt at købe en støbejernspande er ikke ensbetydende med, at det er den eneste nyttige pande. Der findes nemlig også mange andre fine pander. Du kan for eksempel gøre dig selv en tjeneste og købe en grillpande, hvis du sætter pris på en veltilberedt bøf. Derudover kan du overveje at købe en pandekagepande, så du kan nyde lækre pandekager til dessert.

Homesupply.dk – salg af køkkenudstyr og boligudstyr i højeste kvalitet

Homesupply.dk er ikke kun kendt for at have landets største udvalg af støbejernspander, men også for at føre et stort udvalg af øvrigt køkkenudstyr og boligudstyr.

Home Supply er en dansk webshop, som byder på 60 dages fuld returret og et væld af gode tilbud på alt fra pander, blendere og bageudstyr til bordlamper, røgalarmer og varmeblæsere.