Det skal du pakke til din kommende dykkerferie

Dykker

En dykkerferie er en unik måde at holde ferie på. En sådan type ferie er dog ikke synderligt interessant, hvis ikke du har pakket det rette udstyr. Hvis du har i sinde at rejse på dykkerferie, finder du herunder en liste over det relevante udstyr.

Det er ikke en komplet liste. Det tungere udstyr såsom iltflaske lejes nemlig på destinationen, hvorfor det naturligvis ikke skal medbringes i kufferten. Mindre udstyr kan også lejes, men kan sjældent betale sig kontra at medbringe eget udstyr.

Dykkermaske

Hvis du er garvet dykker, har du med garanti udstyret i orden. Det er derfor meget sandsynligt, at du har egen dykkermaske, som er nøje udvalgt med afsæt i dine behov og præferencer. En sådan maske bør du selvfølgelig medbringe på din ferie.

Dykkerdragt

En dykkerdragt er naturligvis også et must. Er der tale om dykning i koldt vand, så er det særligt vigtigt, at du medbringer en velegnet dragt. Dykker du dybt, vil temperaturen helt naturligt falde, og her kan dragten holde dig varm, hvilket er en nødvendighed.

Dykkerfinner

Et professionelt dyk kan ikke lade sig gøre uden finner. Derfor må disse ikke efterlades derhjemme. Ofte er de relativt lette, hvorfor de ikke bør være umulige at have med i bagagen, uanset om du rejser med fly, bil eller anden transport.

Dykkerstøvler

Du bør også medbringe dine dykkerstøvler. De kan ikke blot holde dine fødder varme under dine dyk, men kan også beskytte fødderne, hvis du går på bunden, og det er du nødt til, hvis dit dyk starter ved en strand eller anden type land.

Kan jeg leje udstyr ved destinationen?

Det er ikke alle, der har interesse i at medbringe eget dykkerudstyr. Det kræver trods alt en del plads i kufferten, og det kan være kompliceret at bringe gennem visse lufthavne. Derfor foretrækkes det af nogle blot at leje dykkerudstyr ved rejsemålet.

Ønsker du at dykke på Maldiverne, så læs mere her: https://www.uniquetravel.dk/maldiverne.html. Her kan du ikke blot blive klogere på Maldiverne som rejsemål, men også finde info om alskens typer dykning på Maldiverne.

Mange garvede dykkere har klare præferencer for eget udstyr. Er det noget, du kan nikke genkendende til, så er der naturligvis ingen vej uden om at skulle medbringe dette udstyr i bagagen eller alternativt fremsende det via et fragtselskab.