Festival udstyr og gadgets

festival udstyr

På Festivaler lever man mere primitivt end man gør hjemme, men derfor behøver man ikke at gå ned på udstyr. Der findes efterhånden en helt masse festival udstyr og festival gadgets, der kan være med til at gøre din festival oplevelse en helt del bedre.

Vi har undersøgt internettet og fundet frem til det fedeste festival gear. Så hvis du endnu ikke har købt dine festival ting, så læs med her, hvor vi introducere dig for hvordan, den ultimative festival pakkeliste kan se ud.


Køb dit festival udstyr festivalteltet.dk →


festival udstyr og gadgets

Festival pakkeliste

Festival pakkelisten består af diverse festival ting. Det er både det helt generelle festival udstyr, men det er også smarte festival gadgets, som gør hele oplevelsen lidt sjovere.

Telt til festival

Vi kan lige så godt starte ud med det helt simple, nemlig et festival telt. Hvis der er én ting, man ikke undvære, så må det være et telt til festival. Du kan vælge at købe et helt billigt 2 personers telt i Harald Nyborg eller du kan vælge at købe et festival kit, som består af telt m.m.

Festival kit

Hvis du ikke gider at lede efter telt, sovepose og alt det andet festival tilbehør, man bare skal have, så kan det være en idé at investere i et festival kit. Et festival kit kan købes hos festivalkits.dk

Der bliver både solgt økonomiske og smarte pakker, men der bliver også solgt større gruppe-pakker. Så er i mellem 2 og 9 personer, så er det helt sikkert en fordel at kigge på de store festival kits.


Køb dit festival udstyr festivalteltet.dk →


Festival stol – Populært festival udstyr

Festival stolen har også meget længe været en stor del af festival rundt omkring i landet. De bliver brugt til at nyde solen, men de bliver i den grad også brugt til sjove festival-lege, især det populære øl bowling spil. Det er helt sikkert en ting, vi kan anbefale. Den koster ikke ret meget og den er nem at have med. Det er altid en fordel med billigt festival udstyr, da man kan være ligeglad med om det går i stykker og man ikke behøver at slæbe det med hjem igen.

Udover stolen kan man selvfølgelig også vælge andre billige liggestole, luftmadrasser eller lignende.

Festival højtaler – Genial festival gadgets

En festival højtaler kan være en meget god idé. Det kan måske virke dumt, da en festival ofte byder på masser af musik. Det er selvfølgelig ikke alle festivaler, hvor musikken og sovepladserne er i nærheden af hinanden. Det kan ligegyldigt hvad være en god idé med en festival højtaler, da det giver hygge i og omkring din festival lejr.

Festival tøj

Festival tøj kan betyde flere ting. Det kan nemlig være tøjet du har på under festivalen, men det kan også være en smart festival poncho, så du ikke bliver våd under koncerten. Det er altid en god idé at have noget let og afslappende tøj med, samtidig skal det ikke være for dyrt, da man skal forvente det kan gå i stykker.

Du skal nok kigge godt og grundigt på vejrudsigten inden du pakker festival-tøjet. Det er nemlig aldrig til at stole på det danske sommervejr. Det er uden tvivl en god idé at pakke sommertøjet, da det forhåbentligt bliver en god og varm oplevelse. Det er dog værd at pakke et sæt til det dårlige vejr, da man skal være klar på regn og lignende. Og hvis du har været på festival før, så ved du også hvordan et kraftigt regnvejr blandt mange mennesker kan ende i en noget mudret omgang!


Køb dit festival udstyr festivalteltet.dk →


Pavillon

Det er lidt forskelligt, hvordan reglerne er på de forskellige festivaler. Der er mange steder, hvor det er tilladt at have en pavillon, men der er også enkelte festivaler, hvor man simpelthen ikke må sætte en op – Så det skal du nok lige være opmærksom på inden du køber en stak af dem.

Det er helt sikkert en stor fordel at købe en eller to pavilloner, da man er godt sikret mod det dårlige vejr. Hvis vejret bliver dårligt det meste af festivalen, så vil du være meget glad for dette køb.

Lommelygte

En lommelygte kan også være en god idé. Det ender for mange med at blive nogen lidt skæve sengetider, hvis man overhovedet har sådan nogen, derfor kan det være en god idé at anskaffe sig en lommelygte eller andet lys. Den kan både bruges udendørs, men også indeni teltet. Du kan også vælge en lantern lygte, hvis du vil have lys og hygge.

Solcelle oplader

En af de helt populære festival gadgets er solcelle opladeren. Det er så irriterende, når ens mobil løber tør for strøm. Det er for de fleste helt umuligt og uundværligt ikke at have liv i telefonen. Så hvis du ikke vil risikere at din mobil løber tør allerede på første dagen, så kunne det være en fordel at investere i en solcelle oplader.

Der findes både billige og dyre solcelle opladere. Det kan være en fordel at købe den med andre, så du kan få en i god kvalitet. Der findes solcelle opladere, der gør det muligt at lade flere enheder op på samme tid. De lader langt hurtigere og kan gøre det flere gange om dagen ift. De billige modeller.


Køb dit festival udstyr festivalteltet.dk →


Powerbank

En powerbank har lidt det samme formål som en solcelle oplader, nemlig at holde gang i telefonerne eller andre USB enheder. Forskellen er at en powerbank ikke holder for altid, hvor en solcelle oplader får fornyet energien hver dag under festivalen. Hvis det er en lille festival på få dage, så er powerbanken en god idé, er det derimod en uge eller mere du er afsted, så er en solcelle oplader klart at foretrække. Du kan selvfølgelig også købe nogen meget kraftige powerbanks eller du kan købe en stak af dem.

Festival drikkehatten

For mange unge og ældre betyder festival – Fest og druk. Så skal der også ekstra festival tilbehør til, så der kan blive drukket på sjove måder. Det kan gøres med en festival-hat, hvor du kan drikke din øl eller anden drink effektivt.

Luftmadras

En luftmadras er også noget, som man bare skal have. Det er for mange ikke nok med et tyndt liggeunderlag, især hvis man er på en af de større festivals, der varer i mange dage, så kan det hurtigt gå hen og blive en lang oplevelse! Og selvfølgelig skal man da lige købe en luftpumpe med, når man er i gang, så man slipper for selv at skulle være aktiv med fodpumpen! Det handler jo om at hygge sig og bruge alle de smarte ting, når man er på festival.

Kodelås til teltet

Tør du ikke at forlade dit telt, som er fyldt med alt dit festival udstyr, gadgets, gear, tøj og drikkevarer? Så kan du købe en kodelås til dit telt. Det kan selvfølgelig ikke sikrer dig helt fra tyverier, men chancen er langt mindre. Det holder også din tørstige venner væk, der bare lige vil snuppe en enkelt øl. Fordelen ved en kodelås, er at du ikke har en nøgle at miste. Du skal selvfølgelig se om du kan holde dig ædru nok til at huske koden!

Festival poncho

Man ved som sagt aldrig med det danske sommervejr, så hvis regnen pludselig skulle bryde ud, så er det en fordel at have en festival poncho. Står du og lytter til musik, så bliver der hurtigt mudret og vådt i den store menneskemængde.

Øl bongen

Mange unge kommer på festivaler for at drikke, og for dem vil det vigtigste festival udstyr nok være øl bongen! Det er en utrolig populær ting til festivalen. Du kan enten lave din egen derhjemme eller du kan købe en billig en. Du har også mulighed for at investere lidt ekstra og købe en gigantisk øl bong, som er beregnet til flere personer.

En robust telefon

Er du bange for at ødelægge eller miste din dyre smartphone på festivalen? Så kan du med fordel investere i en mindre og mere holdbar af den oldschool slags. For eksempel en Nokia 3310, som er kommet i en relanceret og bedre udgave. Dens batteritid er exceptionel lang og så holder den bare til meget mere end de noget skrøbelige smartphones, som ikke kan holde sig kørende på strøm i lang tid. Og så koster den kun en brøkdel af smartphones.

Se om en Nokia 3310 er noget for dig på festivaltelefon.dk, når du skal på festival.


Køb dit festival udstyr på festivalteltet.dk →


Har du flere idéer? Så er du velkommen til at kontakte Luxgear.dk og det vil blive tilføjet til listen!