Fire gode råd om at spare penge på gadgets

spar penge på gadgets

Man kan hurtigt købe sig fattig i gadgets, hvis man køber alle de gadgets, som man finder bare det mindste interessante. Der findes nemlig rigtigt mange fine gadgets til både køkkenet, haven og stranden.

Her får du fire gode sparetips.

Skeln mellem must-haves og nice-to-haves

Sandheden er, at de fleste gadgets er mere eller mindre overflødige, men der er selvfølgelig også eksempler på gadgets, som rent faktisk gør hverdagen bedre. For at gøre de bedste køb skal du være god til at skelne mellem must-haves og nice-to-haves.

Du kan umuligt finde penge til alle de smarte produkter på markedet, hvorfor du skal være god til at prioritere. Står valget mellem flere forskellige gadgets, så skal du kigge på, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige produkter.

Er din pengepung tom, så kan du klikke her og ansøge om et lån. Du kan nok nøjes med et hurtig lån eller sms lån, hvis pengene kun skal gå til køb af gadgets.

Shop online

I dag kan man købe gadgets her, der og alle vegne. Produkterne er mere eller mindre ens, uanset hvilken forhandler man besøger, men prisniveauet kan svinge meget. Skal du have råd til at købe alle de gadgets, som du drømmer om, så rådes du til at handle online. Søg blot på billige gadgets eller gadgets på tilbud for at finde de billigste online forhandlere.

Saml dine indkøb

Skal man betale fragt, hver gang man handler på nettet, så skal man ikke være et geni for at regne ud, at det kan blive en dyr affære, hvis man afgiver flere bestillinger om ugen. I stedet for at foretage mange små bestillinger råder vi dig til at afgive én stor bestilling. Du kan spare både tid og penge ved at samle dine indkøb, hvorfor det bør være at foretrække. Et fragtgebyr på 30-50 kr. lyder måske ikke af alverden, men udgifterne løber op, hvis man handler ofte.

De fleste forhandlere af gadgets tilbyder gratis fragt ved større køb. Dermed ikke sagt, at du skal købe for mange penge ad gangen. Hos de fleste større webshops ligger den fragtfrie grænse på omkring 350-600 kr. Du kan med fordel undersøge, hvor høj grænsen er, før du foretager en bestilling. Derudover bør du undersøge, hvor lang leveringstiden er. Handler du på en dansk webshop, kan du forvente at modtage dine produkter inden for 1-3 hverdage.

Brug rabatkoder

Er du også træt af at betale fuld pris for gadgets, når du gang på gang hører, at andre har sparet 10-20-30 % på deres online køb? I så fald skal du kigge efter rabatkoder. Det er både nemt at finde og anvende rabatkoder, så den mulighed skal du da ikke gå glip af. I enkelte tilfælde kan man bruge den samme rabatkode flere gange, hvorfor du gør klogt i at gemme rabatkoden. Skriv den evt. ned på din smartphone eller computer, hvis du er bange for at glemme den. En rabatkode har typisk en gyldighed på få dage eller uger. Ergo skal du ikke gemme rabatkoden i alt for lang tid. Lige pludselig er det for sent.