Flydende hængekøje

Flydende Hængekøje

Flydende HængekøjeFlydende hængekøje til din ferie!

Ferie betyder ren afslapning, og der findes virkelig ikke nogen bedre måde at slappe af på end at ligge ved poolen og suge solens varme stråler til sig.

Når man tager på ferie, så plejer man ofte at puste en luftmadras til poolen op, så man kan ligge og dase på den og ikke mindst slikke solen til sig, så man kan få en dejlig kulør.

Her tilbyder vi en oppustelig hængekøje, som er en perfekt og opgraderet erstatning til den oppustelige luftmadras.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Flydende hængekøje – Afslapning i varmen

transportabel Vagaborn Flydende HængekøjeDenne super smarte hængekøje er simpelthen den ultimative måde at slappe af på, og du vil med garanti opnå maksimal feriestemning ved at ligge i poolen eller i havet og flyde rundt på den, alt imens du bliver varmet af solens dejlige stråler. Nogle problemer, man kan opleve med den traditionelle oppustelige luftmadras, er, at man ofte ender med at få det rigtig varmt, når man ligger der, og solen bare brager ned på en.

Med denne oppustelige hængekøje er problemet hurtigt løst. Her flyder du nemlig med kroppen delvist over og under vand, så du får den perfekte kombination, som skaber en dejlig temperatur, der hverken er for kold eller for varm. Ved hjælp af hængekøjens bløde netstof, der både holder dig oppe og under vand, kan du simpelthen slappe af i hængekøjen hele dagen uden at føle dig helt kogt i den varme sol.

Derudover består denne geniale flydende hængekøje af en oppustelig hovedpude, som vil være super komfortabel for dit hoved, og som desuden også er en kant, der kan fungere som et armlæn, så du kan opnå maksimal afslapning. Derudover afbalanceres hængekøjen ved hjælp af metalfjedre, så du ikke skal være nervøs for lige pludselig at ende på havets eller poolens bund.

En transportabel hængekøje der vil berige din ferie

Denne oppustelige hængekøje er næsten uundværlig på enhver charterferie, som byder på en masse afslapning, eller hvis vejret i Danmark skulle vise sig at være godt, og man vil et smut til stranden.

Den er nem at have med alle steder, da den kan foldes helt sammen, så den næsten ikke fylder noget, og den kan derved nemt pakkes ned i kufferten, når du skal afsted på ferie.

Den vil uden tvivl blive et hit i hele familien, både til de store og til de små. Desuden reflekterer vandet solens stråler, så du vil med garanti få en lækker kulør ved at dase i denne oppustelige hængekøje – men husk selvfølgelig altid solcremen!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →