Guide: Sådan holder du den ultimative sommerfest

sommerfest

Alle eksamenerne er snart overstået, og sommerferien venter forude. Det er den perfekte undskyldning for at holde et brag af en sommerfest for alle dine tætteste venner. Men det kan hurtigt virke meget uoverskueligt at komme fra tanke til handling. Hvor skal du starte? Hvem skal inviteres med? Og vigtigst af alt – hvad skal du huske, så din fest bliver den, alle snakker om resten af sommeren? Det er heldigvis slet ikke så svært at planlægge den ultimative sommerfest, men har du brug for nogle gode råd, har vi her samlet en guide over, hvordan du holder en uforglemmelig fest til sommer.

Planlægning er nøglen

Første skridt i processen er måske ikke det sjoveste, men dog meget nødvendigt – nemlig planlægningen. Det kan være en god idé at snakke med en ven eller flere om festen og høre, om det er noget, de har lyst til at være med til at planlægge. Står du helt alene med alle opgaverne, kan det hurtigt blive meget omfangsrigt, og så går det sjove også hurtigt af det. Det næste skridt er at finde ud af, hvilke gæster der skal inviteres til festen – og vigtigst af alt, hvor mange. Her er det vigtigt, at I gør jer nogle tanker omkring, hvor festen skal holdes, og hvor mange mennesker der er plads til. I skal også snakke sammen om, hvilke forventninger I har til festen. Skal det være en hyggelig og intim fest med få gæster? Eller er det den helt store sommerfest, hvor venners venner også er velkomne? Når I har styr på gæstelisten, kan I begynde at lave en liste over, hvad I skal købe ind til festen.

Skab en hyggelig stemning med masser af pynt

Til enhver fest hører der sig pynt i massevis. Der kan aldrig være for meget pynt. Punktum. Hos Brøndsholm kan I købe alt, hvad I kan komme i tanke om af dekorationer og pynt til sommerfesten. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Overvej, om I ønsker at køre et bestemt tema til festen. Det behøver ikke at være et udklædningstema, men kan sagtens bare være et farvetema, så I ved, hvilken stil I skal gå efter, når I vælger dekorationen. Et oplagt tema til sommerfesten er naturligvis en havefest. Dagen før kan I pynte op med plastikblomster, sommerlige servietter, flotte lanterner, sjove sugerør og farverige paraplyer i glassene. Alt dette kan I finde hos Brøndsholm. Det er også altid et hit, hvis I pynter op med noget, man kan tage på, som for eksempel en hawaiikrans. Det vil jeres gæster uden tvivl synes er rigtig sjovt, og det hjælper med, at stemningen bliver sat lige fra starten af. I kan finde alverdens dekorationer og pynt til sommerfesten på denne side.

Slap af og hyg jer

Når I har helt styr på stedet, gæsterne og indkøbene, er det bare at vente på, at dagen kommer. Selvom der er mange ting, I skal huske, er det vigtigt at nyde festen, mens den er i gang. Når først gæsterne er ankommet, og festen er i fuld gang, kan I alligevel ikke gøre så meget mere end at have en sjov og festlig aften sammen med jeres gæster. Så giv den gas og nyd sommeren og hinandens selskab.