Havetrampolin til børn er noget af det sjoveste

havetrampolin til børn

Noget af det sjoveste for børn om sommeren er, at hoppe på trampolin i egen have. Børn er helt vilde med hoppe og springe sammen med deres venner og kammerater.

En god trampolin til børn gør bare hverdagen langt sjovere, og børn får brændt masser af krudt. Med andre ord er der flere fordele ved, at anskaffe en kvalitets trampolin til din have, hvis pladsen tillader det.

Hele familie kan hoppe med

Hvem siger trampoliner kun er for børn? Faktisk kan de voksne også få mange timers sjov og underholdning, med en større trampolin i haven. På mange måder styrker det også naboskabet, fordi alle kvarterets børn med stor sandsynlighed vil tilbringe meget tid i din have pga trampolinen.

Børnene styrker deres sociale kompetencer, mens de voksne kommer i god snak med naboerne, og dermed lærere hinanden bedre at kende. Faktisk kan bedsteforældrene også deltage i hop og leg, sammen med deres børnebørn. Det behøver ikke gå vildt for sig, og det er vigtigt at også tænke på sikkerheden.

Sikkerheden er en af de vigtigste ting

Det kan gå ret vildt for sig med en trampolin.Selvom man føler sig sikker kan det gå ret galt, hvis man ikke passer på. Uheld kan mindskes ved, at følge de anvisninger, der følger sammen med trampolinen.

Beskyttelseskanten der dækker trampolinens fjedre, skal forholdsvis være tykke og må på ingen måde glides til side, når trampolinen er i brug. Rammen skal være solid, og fremstillet i ordentlig kvalitet, så den ikke rykker sig ud.

Et sikkerhedsnet er uundværlig, især hvis du har små børn. Børn kan meget miste balancen, og falde ud og påtage sig alvorlige skader. Det kan anbefales, at købe et helt færdig sæt med alt det nødvendige udstyr, til at komme igang. Sættet er samlet af trampolin ekspert, så det hele passer sammen fra starten.

Trampoliner til alle typer haver

En havetrampolin til børn behøver ikke tage alt pladsen. Hvis din have ikke er ret stor, kan en nedgravningstrampolin være en bedre løsning. Denne type tager ikke hele din haves udsyn, og er ikke så pladskrævende. Med tips og tricks undervejs, behøver det ikke tage mere end en enkelt dag, at få nedgravet trampolinen hvis du følger disse 4 trin.

Step 1: Markér området på jorden med et målebånd

Du marker hele området med et målebånd, der hvor trampolinen skal nedgraves. Herefter kan du optegne hele cirklen korrekt, så du helt præcist ved hvor du skal grave.

Step 2: Kom i gang med gravearbejde

Gravning af hullet kan påbegynde, og en helt almindelig spade er fint redskab. Få en kammerat til at hjælpe dig, Dybden på hullet skal som minimum være på 75 cm.

Step 3: Grav hele hullet ud

Afhængig af trampolinen kan hullet være firkantet eller formet som en skål. Kanterne må ikke være for spidse, og sørg for at fjerne store sten og ujævnheder hele vejen rundt om hullet.

Step 4: Anbring trampolinen

I den sidste fase, er det en god ide at alliere dig med naboen eller en kammerat. Trampolinen skal ned anbringes over hullet, og nettet på stellet skal fastgøres til jorden. Der medfølger et ankersæt i de fleste startpakker, for at gøre trampolinen så sikker som overhoved mulig.