Hotdog maskine – Nem måde at lave hotdogs

hotdog maskine

hotdog maskineMange danskere er glade for hotdogs, men oftest er det en relativt vanskelig affære at skulle lave en lækker hotdog, uanset om du foretrækker én med det hele eller du derimod foretrækker en mere minimal udgave af en hotdog. Oftest kræver det, at du både skal have gang i komfur (eller grill), ovn og ligeledes også skal hakke løg, skære agurk og meget andet. Det ville være nemt og effektivt, hvis du havde muligheden for at lave dine hotdogs med blot én enkelt maskine – og det er faktisk lige netop dét, du har muligheden for at gøre.

Der findes deciderede hotdog maskiner, der gør det nemt for dig at lave hotdogs. Der findes selvfølgelig forskellige typer af sådanne maskiner, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en passende hotdog maskine, du mener lever op til dine behov og præferencer i forhold til størrelse, udseende, pris og øvrige faktorer, der relevante for dit vedkommende. Med en sådan maskine skal du ikke længere besværliggøre dig selv ved at skulle lave hotdogs, mens du samtidig også slipper for at skulle bruge uretfærdige mængder penge på hotdogs på den lokale grillbar. Med andre ord, så er der mange fordele ved at investere i en sådan maskine.

Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i en hotdog maskine, du kan bruge til at lave hotdogs derhjemme (er med garanti et hit hos både børnene og til diverse selskaber og festligheder), så skal du selvfølgelig være forberedt på, at der er mange modeller at vælge mellem. Nedenfor vil du blive præsenteret for en række forskellige maskiner, der varierer i forhold til en bred vifte af faktorer, så derfor vil du med garanti også kunne finde en maskine, der er passende i henhold til de krav og præferencer, du har – uanset hvor strenge eller specifikke, de er.

Ariete Hotdog Maskine

ariete hotdog maskineDenne hotdog maskine fra Ariete er den ultimative maskine til at lave hotdogs derhjemme. Det betyder også, at du kan forkæle både dig selv, men selvfølgelig også familie og venner med lækre, hjemmelavede hotdogs, der smager mindst lige så godt som de hotdogs, der bliver serveret hos den lokale grillbar eller pølsevogn. Dertil har den også et cool retro-design, der gør, at du med garanti sagtens vil kunne overtale kæresten eller konen til at denne maskine bør finde vej til jeres køkken – ellers har den heldigvis en meget kompakt størrelse, der gør, at der sagtens kan findes plads til den i et køkkenskab.

Nem at betjene

Én af de klare fordele ved denne maskine fra Ariete er – uden tvivl – at den er nem at betjene. Det eneste, du skal gøre er, at placere pølser og brød i deres respektive rum i maskinen, hvorefter maskinen kan varme både brød og pølser til perfektion i løbet af blot ganske få minutter. Det anbefales, at både brød og pølser forbliver i maskinen i 3-4 minutter for det mest optimale resultat. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du nemt kan lave hotdogs til selv større forsamlinger med denne maskine, da forberedelsestiden er særdeles kort og betjeningen er nem og komfortabel.

Velsmagende hotdogs på kort tid

hotdogs fra ArieteHar du tidligere lavet hotdogs derhjemme, uden en hotdog maskine, så kræver det oftest, at både pander (eller grill) og ovn tages i brug, hvilket også er ensbetydende med at rengøringen efterfølgende kan være en kende omfattende. Det er dog ikke noget, du skal bekymre dig om, hvis du bruger en maskine fra Ariete til at lave lækre, velsmagende hotdogs. I forbindelse med rengøringen skal bundpladen blot fjernes og tømmes for diverse krummer og andet skidt, hvorefter rengøringen er klaret. Det har aldrig – og kommer aldrig til at være – været mere enkelt og fleksibelt at lave hotdogs som med en Ariete hotdog maskine.

Specifikationer:

 • Farve: Rød.
 • Mål: Ca. 20,50 cm. x 27 cm. x 14 cm.
 • Vægt: Ca. 1,4 kilo.

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Hotdog maskine fra Coolstuff

hotdog maskine CoolstuffMed denne Hotdog maskine kan du lave perfekte og velsmagende hotdogs hele året rundt. Der er plads til fire pølser på grillen i den øverste del af maskinen, mens der ligeledes også er plads til en række brød (cirka 4, men afhænger dog af størrelsen) i ovnen i de nederste del af maskinen. Du har muligheden for at lave lækre grillpølser på blot otte minutter med din Hotdog maskine, mens brødet selvfølgelig bliver lavet til perfektion i mellemtiden. Det skal desuden også nævnes, at maskinen også kan bruges til andre formål, hvilket bl.a. tæller at varme sandwiches el.lign.

Bedre oplevelse

hotdog makerHvis du tidligere har grillet pølser på grillen eller på en pande, så har du med garanti oplevet, at de enten bliver brændte eller ganske enkelt er kolde i midten – og dét er bestemt noget, der kan være med til at ødelægge en ellers lækker hotdog. Det er dog et problem, der bliver elimineret med denne maskine, da du kan være sikker på, at den er i stand til at griller dine pølser til perfektion hver gang. Derfor er der heller ikke nogen grund til at frygte, at du står tilbage med en række pølser, der er brændte på ydersiden og helt kolde i midten.

Rengøringen bliver nemmere end nogensinde

Rengøringen bliver også meget nemmere med en Hotdog Maker, eftersom pølsegrillen er udstyret med aftagelige drypbakker, der selvfølgelig kan opfange eventuelt spild fra pølserne. Disse kan blot placeres i din opvaskemaskine efterfølgende, hvorfor rengøringen kan klares i løbet af ganske kort tid. Derfor kan du lave hotdogs med en hurtig, fleksibel og ikke mindst minimal arbejdsindsats, hvorfor det – uden tvivl – er en maskine, der bliver et hit i enhver husholdning – og i særdeleshed i dem med børn. Varmen kan du selvfølgelig indstille med en simpel timer, mens der også er mulighed for at slukke for rotationen på grillen, hvis dette foretrækkes.

Specifikationer:

 • Effekt: 210 Watt.
 • Mål: Ca. 21,5 cm. x 30,5 cm. x 17 cm.
 • Vægt: Ca. 2,6 kilogram.

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Amerikansk retro hotdog maskine

retro hotdog maskineMange forbinder hotdogs med USA, mens andre derimod forbinder hotdogs med en traditionel dansk ret – uanset hvad, så kommer man ikke udenom, at man mange steder i USA har mulighed for at købe lækre hotdogs. Hvis du ønsker at skabe amerikanske associationer, når du laver hotdogs derhjemme, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at denne maskine er lige noget for dig, hvorfor det – uden tvivl – er en maskine, du bestemt bør eje. Det bliver næppe mere amerikansk, da maskinen er blevet designet med særligt henblik på, at den skal harmonere med amerikansk retro-design, du kender fra de amerikanske diners.

Dine gæster vil elske den

hotdogs med vennerIkke nok med, at dette er en maskine, der med fordel kan tages i brug, hvis du er udkørt efter en lang skole- eller arbejdsdag, hvorfor du ikke har energien til at lave mad, så bliver hotdog maskinen med garanti også et hit, når du har besøg. Skal du eksempelvis have en gruppe venner forbi til en Champions League-kamp og et par kolde øl, så vil smilene med garanti brede sig, hvis du finder denne maskine frem. Endvidere, så er det med garanti også en maskine, der bliver en sand succes i husstande med børn, da de vil elske de velsmagende hotdogs fra maskinen.

12 hotdogs på 12 minutter

Det er selvfølgelig værd at notere dig, at du med denne hotdog maskine kan lave intet mindre end 12 hotdogs på blot 12 minutter. Derfor kan du også hurtigt lave hotdogs til en større forsamling, hvis du f.eks. – som nævnt ovenfor – får kammerater forbi til en fodboldkamp eller hvis der skal afholdes børnefødselsdag. Maskinen er både nem og simpel at gøre brug af, hvorfor det ikke just kræver sublime gastronomiske egenskaber at lave en række lækre hotdogs med denne maskine. Hvad der dog er mindst lige så vigtigt er, at det er nemt og hurtigt at klare rengøring efter endt brug.

Specifikationer:

 • Farve: Rød.
 • Mål: Ca. 38 cm. x 27,7 cm. x 31,9 cm.
 • Vægt: Ca. 2,62 kilogram.

Udsolgt fra varelager – vi anbefaler i stedet
Ariete Hotdog Maskine – Køb den her →


Tasty American – Hotdog maskine

tasty hotdog maskineMed en genial Hotdog maskine som denne, der kommer fra producent Tasty American, så får du muligheden for at nyde lækre, autentiske hotdogs derhjemme – og endda uden at skulle besværliggøre dig selv i forbindelse med selve madlavningen. Idéen med en sådan maskine er naturligvis, at du har muligheden for nemt og enkelt kan lave én eller flere hotdogs til dig, din familie eller dine venner. Den er selvfølgelig ideel til madlavning til familier eller til dig, der har besøg, da den kan lave helt op til 6 hotdogs på én og samme tid – og endda helt uden, at det gør processen mere besværlig.

Til dig der elsker kogte pølser

Modsat de øvrige maskiner, der er beskrevet ovenfor, så bliver pølserne lavet i en beholder med vand på denne model fra Tasty American. Det er også ensbetydende med, at det er en oplagt maskine for dig, der foretrækker kogte pølser, mens de øvrige maskiner er mere fordelagtige for dig, der foretrækker grillede pølser. Selve beholderen kan selvfølgelig indeholde helt op til 6 pølser og er endda fremstillet med en såkaldt non-stick belægning, der gør, at pølserne ikke ender med at sætte sig fast til beholderen. Ved siden af beholderen finder du en stang af rustfrit stål, der kan bruges til at opvarme dit brød.

Kvaliteten er i top

tasty 2Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at denne Hotdog maskine fra Tasty American kan bryste sig af en rigtig god kvalitet. Det skyldes blandt andet, at den er fremstillet af en god blanding af rustfrit stål og ligeledes også phthalat-fri plast. Plastikken er holdt i røde farver, der skaber associationer til de mange amerikanske diners, der serverer hotdogs lavede med lignende maskiner. Det er desuden også en oplagt maskine for dig, der gerne vil kunne gemme din hotdog maskine væk efter endt brug, da dens kompakte størrelse gør, at det er nemt for dig at gemme maskinen væk i et almindeligt køkkenskab.

Specifikationer:

 • Spænding: 230 V.
 • Effekt: 350 Watt.
 • Mål: 24,5 cm. x 27 cm. x 12,5 cm.

Udsolgt fra varelager – vi anbefaler i stedet
Ariete Hotdog Maskine – Køb den her →