Hvidløgspresser – Garject

hvidløgspresser - garject

hvidløgspresser - garjectDer skal ikke lægges skjul på, at hvidløg kan være rigtig godt, hvis det bliver anvendt rigtigt. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det bedst benyttes ved at få en tur gennem en hvidløgspresser. Der er dog – med garanti – rigtig mange, der vælger at undlade brugen af en hvidløgspresser, fordi det ganske enkelt er alt for besværligt at få den gjort ren igen, når du er færdig med at bruge den. Det kan også sagtens tænkes, at du selv har det på denne måde med din nuværende hvidløgspresser.

Heldigvis findes der en mulighed for at finde én, der ikke er nær så besværlig at gøre rent som alle andre hvidløgspresser på markedet. Det kunne f.eks. være en hvidløgspresser fra Garject, der blot kræver, at du presser de uafskallede hvidløgsfed ned og trykker til. Når du igen åbner for presseren, så vil hvidløget helt automatisk være blevet skrabet af presseren, så den er klar til maden. Med en tap i håndtaget kan du derefter let skyde skalresterne lige ned i skraldespande – nemmere bliver det ikke.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Hvidløgspresser – Slip for hvidløgslugt på fingrene

Ikke nok med, at det bliver langt nemmere for dig at få gjort din hvidløgspresser rent, så slipper du oven i købet også for at skulle stå og pille dit hvidløg på egen hånd, da det i stedet er noget, du blot kan lade din presser klare for dig. Det betyder også, at du både kan bruge tiden på noget mere spændende end at pille og presse hvidløg, og du skal samtidig heller ikke være bange for, at din fingre kommer til at lugte af hvidløg.

En Garject er fremstillet af børstet rustfrit stål med detaljer af hård plastik. Det betyder også, at den tåler maskinopvask, hvis blot du sørger for at placere den på øverste hylde i maskine.

Video af Garject


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →