Multi-kopholder til bilen

Multi-kopholder til Bilen

Multi-kopholder til BilenSvært ved at holde styr på tingene i bilen? Denne Multi-kopholder kan være løsningen på dit problem!

Bilen kan hurtigt komme til at ligne rent kaos, hvis man har været afsted på en længere køretur. Er du medlem af en stor familie, som ofte tager på bilferie, hvor der skal køres i flere dage, så kender du uden tvivl til det rene kaos, som bilen kan blive forvandlet til, med krus og skrald over det hele efter et par dage på farten.

Ved at investere i denne smarte Multi-kopholder, undgår du at tage på bilferie i rent kaos, og det bliver meget nemmere at holde styr på alle tingene. Hvis du elsker at tage på lange og hyggelige køreture eller ofte tager på bilferie, så vil denne kopholder være essentiel at have med.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


En multi-kopholder der har plads til det hele

Med denne Multi-kopholder bliver det altså meget nemmere at holde orden i bilen. Koppen kan placeres i bilens eksisterende kopholder, og så kan den foldes ud, så der kan blive plads til fire kopper mere. Umiddelbart ligner den et almindeligt rejsekrus, men når den foldes ud, bliver der altså plads til en masse andet.

Udover krus kan du altid vælge at opbevare andre ting, som nemt kan forsvinde midt i bilens kaos, såsom solbriller, kuglepenne, mønter eller lignende. Det er smart og sparrer dig altså for en masse oprydning bagefter, fordi det hele er samlet på ét sted og derved er let tilgængeligt.

Udover at denne smarte Multi-kopholder kan holde styr på dine småting, så består den altså også af et rum til din smartphone, så du nemt kan bruge den som GPS, når du er på farten eller skal ud på en længere tur.

Desuden er der også lavet et hul til en strømledning, så du ikke skal bekymre dig om, at din mobiltelefon lige pludselig løber tør for strøm undervejs. Kopholderen er lavet af plast og silikone, som ligeledes er nogle nemme materialer at have med at gøre, og samtidig er den nem at gøre ren igen, hvis et af krusene skulle vælte, eller hvis der skulle samle sig en masse snavs i og omkring kopholderen.

Med denne kopholder er alle småting altså samlet på ét sted, og du bliver ikke længere distraheret af alt for mange forskellige ting, der hurtigt kan hobe sig op, når man tager afsted på en god køretur.

Tag kopholderen med på farten

smart kopholder til bilen

Multi-kopholderen er altså super smart, og den vil uden tvivl være en brugbar investering, hvis du planlægger at tage på bilferie med familien.

Den er altid lige til at tage med på farten, fordi den kan foldes ud og samles sammen igen, så den ligner et almindeligt rejsekrus. Derved fylder den ingenting, og man kan altid have den liggende i tasken eller bare lade den blive i bilen.

Med denne innovative Multi-kopholder skal du ikke længere føle dig stresset over alt det rod, der hurtigt kan hobe sig op på en køretur, og du slipper altså for at endevende bilen for forsvundne ejendele, når du kommer hjem fra ferien.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →