Nakkepude til en behagelig rejse

Cabeau Evolution Pillow Nakkepude

Cabeau Evolution Pillow NakkepudeSvært ved at sove på flyet eller i bussen på den lange rejse? Så overvej denne nakkepude.

Det kan til tider være hårdt at rejse, især hvis man skal på en længere tur. Vi kender alle sammen det der med at sidde i et fly, en bus eller et tog uden at kunne finde sig til rette på den ene eller anden måde.

Det kan især være en kæmpe udfordring at få noget søvn på en lang rejse, fordi man ikke aner, hvordan man skal vende og dreje sig, hvis man sidder i for eksempel et tætpakket fly.

Heldigvis findes der gode løsninger på dette, for eksempel denne Cabeau Evolution Pillow Nakkepude, der uden tvivl vil gøre din rejse meget mere behagelig, og som med garanti vil få alle andre former for nakkepuder til at blegne.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


En nakkepude der tilpasser sig

nakkepude i gråDenne nakkepude adskiller sig simpelthen fra alle andre nakkepuder, fordi den tilpasser sig din nakke og dit hoved, så du kan få den mest optimale lur på din lange rejse.

Nakkepuden består af memory skum, der tilpasser sig uden at miste sin form, og derudover kan puden klemmes helt sammen, så den kun fylder halvt så meget. På den måde kan den nemt og hurtigt lægges i den medfølgende pose, der passer til nakkepuden. Du kan altid have din nakkepude med på farten, uden at det skal være upraktisk, og uden at du skal finde på en eller anden besværlig løsning.

Derudover er vi i dag enormt afhængige af vores kære mobiltelefoner, så det er selvfølgelig også noget, der er taget højde for, og nakkepuden har derfor en lomme, som passer perfekt til din mobil.

Med denne nakkepude skal du altså aldrig mere sove dårligt på din rejse, og den vil uden tvivl være værd at investere i. Du kan få den til en god pris og bruge den igen og igen, både på arbejde, under en rejse eller bare derhjemme, hvis du lige har brug for en hurtig powernap, inden du skal på farten igen.

Gå aldrig mere glip af en god lur

Det kan godt være, at man normalt får sovet en smule, når man er afsted på en rejse, men man sover med garanti ikke behageligt. Hvis du er træt af at prøve ihærdigt at falde i søvn, i noget der altid ender med at være en enormt akavet og ubehagelig stilling, hvor dit hoved konstant rykker fra side til side, og din hage lige pludselig ender nede på brystkassen, så skal du altså investere i denne super smarte nakkepude.

I modsætning til andre nakkepuder så tilpasser denne sig altid til din nakke og dit hoved ved hjælp af memory skum. Den er af god kvalitet og samtidig nem at have med på farten.

Med denne Cabeu Evolution Pillow Nakkepude kommer du helt sikkert aldrig mere til at gå glip af en dejlig og tiltrængt lur, som kan få din rejse til at føles kortere. Rejsetiden skal altid soves væk, og det vil den i den grad blive med denne perfekte nakkepude.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Du kan finde mange flere nakkepuder på ferieudstyr.dk, der netop har skrevet en god guide til hvordan du vælger den rette flypude. I guiden bliver du præsenteret for 4 andre nakkepuder end denne.