Oplev eventyr, action og udfordring med spillet Anthem

anthem

I disse moderne tider hvor spilproducenter kæmper mod hinanden om kunderne og derfor spytter nye spil ud hele tiden, kan det være svært at skelne de gode spil fra de dårlige. Derfor kommer mange af os til at investere i halvdårlige spil, som hurtigt begynder at kede os.

For dig, som gerne vil undgå dette, er der nu kommet et nyt spil til PC og computer, der i den grad kan anbefales. Spillet hedder Anthem, og det rummer alle de elementer, som et moderne spil skal have for at kunne fascinere, fastholde og underholde.

Konceptet bag Anthem

Når du spiller som en af karaktererne i Anthem, træder du ind i et parallelt univers, der er yderst flot og detaljeret opbygget. Faktisk er universet og baghistorien én af de ting, som virkelig er med til at gøre dette spil yderst interessant og til noget helt særligt.

Anthem foregår i en dyster og ufuldkommen verden, hvor anarkiet hersker. En gruppe af ondsindede skurke kæmper for at overtage magten, og som spiller indtager man rollen som freelancer, en gruppe der kæmper imod disse onde fjender. Det gør man blandt andet ved at opbygge en effektiv panserdragt, kaldet Javelins.

Javelins danner centrum i spillet

Som spiller er ens javelin noget af det sjoveste og mest interessante, idet den rummer nøglen til ens styrke og kan udvikle sig gennem hele spillet. Som spiller designer man sin dragt helt selv, og dermed bliver den et udtryk for ens unikke kræfter og personlighed.

En af de ting javelins gør er, at de udvikler sig eksponentielt med, at man klarer flere og flere udfordringer i spillet og dermed bliver som et kort over de missioner, som man har udført. Det er fascinerende at mærke sin styrke vokse efterhånden som man kommer længere gennem game playet.

Spil med dine venner

Når man kigger på de ydre omstændigheder ved spillet Anthem, er en af de helt fede ting, at man kan spille spillet sammen med sine venner. Faktisk kan man spille op til 3 spillere sammen, og på den måde kan man være social samtidig med, at man lader sig opsluge af spillets verden.

Når man spiller flere personer sammen, så er man selvfølgelig sammen om at bekæmpe fjenderne. Det udgør en stor fordel rent styrkemæssigt, og derfor kan det være rigtig sjovt og udfordrende at danne alliancer og slå sig sammen.

Anthem kan virkelig anbefales

Alt i alt er der her tale om et spil, som virkelig kan anbefales. Her er lagt i kedlen til rigtig mange timers kvalitetsunderholdning, og det er et ekstra – og stort – plus, at man kan spille samme med sine venner.

Det er sjældent at støde på et spil, hvor historie, game play, karakterer og grafik går op i en højere enhed, men det gør de her. Hvad end man er rimelig ny inden for spilverdenen eller er trawlet gennem de fleste spil på markedet, er der derfor grund til at prøve Anthem.