Sansaire Sous Vide-maskine

Sansaire Sous Vide-Maskine

Sansaire Sous Vide-MaskineBliv indviet i restaurantkøkkenets hemmelighed til det perfekt tilberedte måltid, brug en Sansaire Sous Vide-maskine.

Har du flere gange undret dig over, hvordan restauranterne altid tilbereder maden på den helt rigtige måde? Og har måske forgæves forsøgt at rekreere denne madlavning uden det helt store resultat?

Så er det sikkert fordi, at du ikke endnu har haft det samme udstyr, som de har på restauranterne, nemlig en ”sous vide”-maskine!

 

Hvad er madlavningsmetoden ”Sous vide”?

Ordene ”Sous vide” giver nok kun mening for de færreste, da det er fransk, men det er faktisk en af de mest præcise og mest anderkendte madlavningsformer verden over. ”Sous vide” er fransk for ”under vakuum”, og dette er netop princippet, når man laver mad ”sous vide”. Tanken er, at man lægger vakuumpakket kød, fisk, grøntsager osv. ned i varmt varm, hvorefter det bliver cirkuleret langsomt rundt. Dette sikrer den optimale temperatur hele tiden, hvilket resulterer i gode madlavningsresultater.

Tidligere har denne madlavningsmetode været forbeholdt de professionelle kokke, da maskinen til formålet har været ufattelig dyr: Dette ændrer Sansaire Sous Vide-maskinen dog på, da den gør det muligt for os alle at opleve en kulinarisk lækkerbisken, som du selv kan tilberede!

 

Fordele ved at bruge Sansaire Sous Vide-maskine!

Som skrevet tidligere er denne madlavningsmetode den mest præcise måde at tilberede alt fra kød og fisk til grøntsager og alt andet, som du gerne vil have tilberedt til perfektion. “Til perfektion” er i det hele taget en frase, som kan gentages igen og igen i forbindelse med denne maskine, da Sansaire Sous Vide-maskinen tilbereder maden nøjagtig så godt som sine dyre konkurrenter.

Den første og mest åbenlyse fordel ved Sansaire Sous Vide-maskinen er, at dit kød f.eks. vil blive stegt, så farven er ens overalt, og derudover indkapsles alt smagen i vakuummet, så du bibeholder ALT det gode ved kødet! På samme måde kan du bibeholde alle smagsindtrykkene fra alle andre ting, som du skulle have lyst til at lave “sous vide”.

En anden stor fordel er, at du ikke kan gøre noget galt! Sansaire Sous Vide-maskinen tempererer vandet omkring en tiendedel af den temperatur, som du har sat den til, og i modsætning til en traditionel gryde, vil du dermed ikke få udsving, der kan ødelægge maden.

Den sidste store fordel er, at du ikke behøver at røre en finger! Så snart maden ligger i Sansaire Sous Vide-maskinen kan du trygt forlade den, indtil den giver lyd fra sig, når din tidsindstilling er ovre.