Shiatsu massagesæde

Shiatsu Massagesæde

Shiatsu MassagesædeShiatsu massagesæde til dig der vil have massage derhjemme!

Vi kender alle sammen det der med at have en sindssyg travl dag på arbejdet og føle sig stresset, når man kommer hjem. Måske har du et job, som kræver meget fysisk hårdt arbejde, der kan mærkes på kroppen, når den lange dag er omme.

Efter en lang og sej arbejdsdag kan man godt have ondt i kroppen, og alt, du sikkert har lyst til, er at smække fødderne op og nyde en dejlig massage, så du kan opnå maksimal afslapning. Med dette helt fantastiske Shiatsu Massagesæde er en dejlig massage konstant inden for rækkevidde.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Optimal massage med roterende massagekugler

Ved at benytte Shiatsu Massagesædet opnår du en afslappende massage på hele kroppen. Massagesædet består af roterende massagekugler til både ryggen og nakken. De roterende massagekugler giver altså den mest optimale massage, og det vil med garanti være lige det, man har brug for, når man kommer hjem efter arbejde.

Massagestol

Derudover består massagesædet også af vibrationspuder samt luftpuder, som masserer hofter og lår. På den måde opnår man netop en maksimal massage på hele kroppen og derved også ren afslapning. Derudover kan man selv vælge, hvilken del af kroppen som massagen skal fokusere på, og det gøres ved hjælp af den tilhørende fjernbetjening, som er med til at styre massagesædet.

Det er den bedste måde at slappe af på, hvis man har haft en stressende og fysisk hård dag, og kroppen bare ikke er i stand til andet end at flade fuldstændig ud. Desuden kan Shiatsu Massagesædet bruges på stort set alle overflader, uanset om det er sofaen, en ganske almindelig stol eller lænestolen. Så det er bare med at finde ud af, hvilken stol der er din yndlingsstol, og derefter investere i et Shiatsu Massagesæde, som vil hjælpe dig godt igennem en hård uge og gøre dig klar til en ny dag.

Shiatsu massagesæde er din egen private massør

Med Shiatsu Massagesædet opnår du altså maksimal afslapning, som hjælper dig gennem ugens hårde arbejde, og som du kan have glæde af alle steder. Du kan endda medbringe sædet på arbejde, hvis ryggen eller nakken driller, og du lige har brug for en pause. Med dette super smarte og helt igennem behagelige massagesæde er det ligesom at have sin egen private massør, der bare er tilgængelig 24 timer i døgnet, og lige når du har brug for det. Det er bare med at finde ud af, hvilken slags massage din krop har brug for, eller hvor massagesædet især skal fokusere, og ellers bare smide benene op, læne dig tilbage og nyde den helt igennem fantastiske massage, som dette super effektive massagesæde kan tilbyde dig.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →