Shop nyt gear til garderoben

Opbevaring

En t-shirt er ikke blot en t-shirt. Med dette hentydes der hverken til udseendet, designværdien m.v. Der hentydes derimod til materialet, idet der er stor forskel på de materialer, der bruges til at fremstille tøj, og derfor er det kun naturligt, at noget er bedre end andet.

Over de senere år er bambustøj blevet populært. Det er ikke uden grund, da det er et materiale med mange egenskaber. Det er de unikke fibre fra bambus, der gør det særligt velegnet til fremstilling af tøj, herunder bambus tights og bambus t-shirts.

Åndbart og svedtransporterende beklædning

De mange egenskaber som bambustøj byder på medfører, at det i højere grad føles som et stykke gear, du hænger i garderoben til fordel for almindelige beklædningsgenstande. Bambustøj er eksempelvis åndbart og svedtransporterende.

Bambusfibre består af mikroskopiske huller, der giver god ventilation. Derfor kan fugten trækkes væk fra kroppen, så huden er i stand til at ånde bedre. Samtidig er bambus velegnet til personer med symptomer på både eksem og psoriasis.

Fra naturens side har bambus både bakterie- og svampedræbende egenskaber. Det er egenskaber, der bevares gennem såvel fabrikationsprocessen som gennem gentagen vask af materialet. Kombineret med god ventilation gør det bambus lugtafvisende.

Bambustøj er termoregulerende

Der er ikke meget beklædning, der kan bryste sig af at være termoregulerende. Bambustøj er dog én af de få tøjtyper, der er termoregulerende. Tøjet er derfor varmt om vinteren og kølende om sommeren, så det altid føles behageligt.

Tøjet er ligeledes antistatisk. Derfor klæber det sig ikke til kroppen. Kombineret med god ventilation og termoregulerende egenskaber betyder det, at tøjet egner sig godt til fysisk aktivitet. En t-shirt i bambus egner sig f.eks. godt til en tur i fitness.

Bambus har meget at byde på

Tøj fremstillet af bambus har meget at byde på. Det er nærmest som et stykke gear, du kan påføre dig. Det er ikke blot almindelig beklædning. Det har nemlig et væld af kvaliteter, som ingen andre tøjmaterialer kan præstere.

Derfor er der flere, der har fået øjnene op for bambustøj, om end der naturligvis ikke er tale om beklædning med en egentlig brandværdi, som har betydning for mange. Har det ikke betydning for dig, så overvej at investere i bambustøj. – Ingen –