Slå alle de andre! Her er det bedste gamingudstyr til nørden

gaming

Bruger du det meste af din fritid foran skærmen? Om du spiller first person shooter-spil eller MOBAs eller noget tredje, så er det vigtigt at holde sit gamingudstyr opdateret, så du er sikker på, at du ikke er dårligere stillet end dine modstandere. Her finder du en liste over nogle af de bedste, nyeste og vigtigste ting til dit set up derhjemme.

Kingston HyperX Cloud – fremragende høretelefoner

Det er utroligt vigtigt at have nogle gode høretelefoner, når du skal game. Først og fremmest så er det et komfortspørgsmål. Du skal muligvis sidde i mange timer og spille, derfor vil du gerne have nogle høretelefoner, som er behagelige at have på. De skal helst gå rundt om ørene og ikke sidde på selve øret, da dette kan give smerter efter noget tid. Kingston HyperX Cloud er nogle af de bedste høretelefoner du kan tilføje til dit gamingudstyr derhjemme. Med dem kan du høre, hvis der er nogen der kommer om hjørnet i Counter Strike eller andre spil. De er heller ikke tunge, så du får ikke ondt i nakken. De er lydisolerende, hvilket gør at ingen lyde kan distrahere dig udefra.

HP Omen X 65 BFGD – Den perfekte gamingskærm

Udover høretelefoner, så er en god skærm også noget af det vigtigste. Den skal være stor nok til, at du kan se det hele uden at knibe øjnene sammen, samtidigt ikke alt for stor. Så skal den også have god opløsning, så du kan køre dine yndlingsspil og få de bedste billeder. HP Omen X 65 BFGD har virkelig god responstid, så du går ikke glip af noget. Der er også nogle andre gode modeller på markedet, hvis det er uden for din prisklasse. F.eks. laver Dell en virkelig god gamingskærm, som ville være den perfekte løsning og tilføjelse til dit gamingudstyr.

Corsair One – Ingen gaming uden computer

Hvad er mere vigtigt end en computer, når du skal game. Tilføj Corsair One til dit gamingudstyr og kør alle spil uden bekymring! Det er den perfekte gamingcomputer. Den ligger dog også i den dyre ende af skalaen. Til 19.000kr får du også et bæst af en pc. Men det er stadig billigere end en MacBook Pro. Corsair One skulle gerne være forberedt til mange års udvikling i teknologi og spil.

HP Omen Laptop

Er du mere til bærbare computere, så led ikke videre. HP har nemlig lavet den perfekte computer til dig, der ønsker en mobil spillestation. Den kan hamle op med de fleste stationære. Før i tiden ville det være utænkeligt at bruge en bærbar til spil. Men tiderne har ændret sig. I dag kan du sagtens stole på en bærbar til at levere.

Mus og Keyboard

Ud over det allerede omtalte udstyr, så er en god mus og et godt keyboard essentielle. Der er ingen ægte set up uden disse to ting. Corsair Vengeance K70 og Logitech G402 Hyperion Fury er to rigtig gode valg for nørden, der ikke har noget imod at investere lidt flere penge i deres gamingudstyr.