Spillefugl? Disse gadgets kan (og skal) du ikke undvære

Spillefugl

Danskerne er et folkefærd med mange spillefugle. Vi elsker at spille – alt lige fra bingo til poker. Er du en vaskeægte gambler, som sætter pris på et godt spil blackjack eller lignende, har vi i denne artikel samlet en række gadgets, du ikke kan og skal leve uden, og som du med fordel kan anskaffe dig.

Rouletten er en gamblers bedste ven

Gamblere kender den, og mange har et had-kærligheds-forhold til den. Rouletten. Det kyniske spil er på en og samme tid smukt og ubarmhjertigt. Du har som udgangspunkt ingen indflydelse på resultatet. Når du først har gjort dine indsatser, er alt overladt til tilfældighederne, og du ved hurtigt, om du er købt eller solgt. Enten vinder du, eller så taber du.

Er du en inkarneret spillefugl, er der ingen tvivl om, at du skal anskaffe dig et roulettebord i den grønne farve. Så er der lagt i kakkelovnen til masser af gambling og hygge med gutterne i mandeværelset.

Det skriver Nyheder24.dk.

Pokerudstyr – ingen chips, ingen poker

Måske er poker dit foretrukne kortspil? I så fald er det slut med at låne kammeratens pokersæt – og udstyr. Du skal da have dit eget! Der findes et hav af forskellige pokersæt, hvor du både får chips, kort og andre ting, du ikke vil undvære, når du caller eller folder.

Det er blot op til dig at finde lige netop det sæt, der har de ting, du har brug for. Ofte kommer de i en smart kuffert, så du kan have sættet med dig overalt, uden at du skal slæbe rundt på plastikposer eller noget andet upraktisk.

Fadølsanlæg, musik og minibar

En ting er spillene. Noget andet er omgivelserne. Som spillefugl skal forholdene, du spiller under, selvfølgelig være i orden, og det kræver, at du investerer i ting som fx et fadølsanlæg, musikudstyr og en minibar.

Disse ting har en stor betydning for stemningen og charmen. Det er de færreste, der gider at spille i et tomt rum uden sjæl og liv, så disse ting er i virkeligheden lige så vigtige som selve udstyret og spillene. Det er altså ikke her, du bør spare. Snarere tværtimod. Gambling bliver bare sjovere, når omgivelserne også spiller.

Hvad med en enarmet tyveknægt?

Hvis du er i færd med at skabe det ultimative herreværelse, hvor der ikke mangler noget som helst, skal det selvfølgelig have et fadølsanlæg, en minibar og massevis af snacks. Men vil du gerne sætte prikken over i’et, skal du investere i en enarmet tyveknægt. Så er der ikke et øje tørt. De gamle klenodier vil med garanti bringe nostalgien frem hos dine venner, der alle har en historie og relation til de klassiske maskiner. De koster ikke alverden, så det behøver ikke være noget, der sætter dig i en meget stor gæld.

Lyder ovenstående som en stor udgift, kan du selvfølgelig også nøjes med omgivelserne og i stedet forlade dig på gambling på nettet ved at bruge et casino online. Så sparer du pengene til udstyr, og du slipper også for jetlag i forbindelse med rejsen til Las Vegas.