Spiralizer Grøntsagspastamaskine

Spiralizer Grøntsagspasta-maskine

Spiralizer Grøntsagspastamaskine Spiralizer Grøntsagspastamaskine er lige noget for dig der vil spise sundere. Lav på ingen tid dine grøntsager om til spiraler.

Kartofler, spaghetti og brød er alt sammen noget, som er svært at holde sig fra for de fleste mennesker, på trods af at det ikke er særligt sundt. Grøntsager er derimod super sunde og lækre, men kan for nogen måske være lidt kedelige at sætte tænderne i.

Nu kan du opgradere dine grøntsager med denne smarte Spiralizer Grøntsagspastamaskine, som simpelthen kan lave dine grøntsager om til spaghetti eller pasta, så du nemt kan lave et lækkert alternativ til den uundværlige spise. Det tager simpelthen ikke længere lang tid at lave sine grøntsager om til super lækre og dekorative spiraler, hvad end det er agurk, gulerod eller squash.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Spar en masse tid med denne smarte Spiralizer Grøntsagspastamaskine

Spiralizer de 3 formerMed denne praktiske Spiralizer Grøntsagspastamaskine kan du altså lynhurtigt forvandle dine ellers kedelige grøntsager til helt nye og sjove varianter. Du sparer altså en masse tid, og det er ikke længere en undskyldning at vælge den traditionelle spaghetti fremfor grøntsags-spaghettien.

Du kan bruge din Spiralizer til næsten alle slags grøntsager, hvad end det er auberginer, gulerødder eller noget helt tredje, så der er tilmed plads til at eksperimentere.

Maskinen er super nem at bruge; alt man skal gøre er at vælge den grøntsag, man ønsker at spise, og sætte den ind i maskinen. Derefter skal man vælge imellem de tre medfølgende skæreblade, alt efter hvilken form man ønsker grøntsags-spaghettien skal have, og til sidst kræver det ikke mere end, at man drejer håndtaget og voila – så har man altså en lækker grøntsagspasta, som man har brugt minimal tid på.

Derudover er håndtaget også nemt at bruge, da maskinen står solidt på køkkenbordet ved hjælp af en sugekop, der er placeret på maskinens bund. Maskinen kan også nemt skilles ad. Både håndtag og skæreblade kan skiftes ud og tages af, så maskinen er nem at opbevare.

Spiralizer Grøntsagspastamaskine til en travl hverdag

Hvis du synes, at du har en travl hverdag med børn, der skal hentes, og et fuldtidsjob, der skal passes, så skal du uden tvivl investere i denne super smarte Spiralizer Grøntsagspastamaskine, der uden tvivl vil blive en tro følgesvend i ethvert køkken.

Med denne maskine tager det altså ingen tid at kreere et sundt og lækkert måltid i en ellers travl hverdag, og dine børn vil med garanti være helt vilde med de sjove spiraler og former, som de ellers kedelige grøntsager kan forvandles til ved hjælp af maskinen. Med denne effektive og praktiske maskine vil det altid være sjovt og nemt at lave sund mad i hverdagen.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →