Termokrus med låg – Mighty Mug

Termokrus med låg – Mighty Mug

Termokrus med låg – Mighty MugMighty Mug termokruset der ikke kan vælte!

Vi har alle oplevet, at vi er trætte og uoplagte om morgenen, hvorfor vi i farten formår at få væltet vores kaffekrus – hvad end det er på kontoret eller det er derhjemme.

Hvis det er et problem, du gerne vil gøre op med, så bør du – uden tvivl – investere i en såkaldt Mighty Mug. Det er udformet på en sådan vis, at det både kan fungere som kaffekrus derhjemme, men også som et ganske fortrinligt rejsekrus.

Med et sådant krus skal du ikke frygte, at du ender med at vælte din kaffe eller at dine ejendele i tasken bliver kaffefarvet, fordi kaffen løber ud.

Umuligt at vælte Mighty Mug

Mighty Mug smartgripSelve idéen bag Mighty Mug er naturligvis, at det skal kunne fungere som et termokrus med låg, der ganske enkelt ikke kan væltes. Det er derfor også udviklet med udgangspunkt i en helt særlig Smartgrip-teknologi, der er lige så enkel, som den er genial.

Det er lige netop denne teknologi, der sikrer dig, at kruset altid bliver stående lige dér, hvor du har stillet det – og også selvom du kommer til at skubbe eller slå til det.

Det er også ensbetydende med, at der hverken skal skrues, trykkes eller klistres, inden din Mighty Mug kommer til at stå helt fast på bordet.

Hvordan virker Mighty Mug?

Det virker på en ganske simpel måde. Når du stiller kruset fra dig, så skabes der et lufttryk mellem bordet og kruset, hvilket er med til at sikre, at det ikke vælter, uanset om du kommer til at skubbe til kruset, rykke med bordet eller noget helt tredje.

Det besværliggøre dog ikke at skulle løfte kruset, da du blot skal løfte det lige op, hvorefter det slipper bordets overflade – det er lige så nemt som det er sikkert, hvorfor det også er en ideel investering for dig, der drikker meget kaffe.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →