Vooni Multifunktions-scanner

Vooni Multifunktions-scanner

Vooni Multifunktions-scannerAf og til vil man ønske, at man havde gemt de gamle billeder og negativer, så man kunne vise, hvordan ens barndom så ud. Billederne ligger desværre ikke på en computer, da muligheden for at gemme dem digitalt ikke har været der… Før nu. Nu kan du gemme dine gamle billeder på computeren med Vooni Multifunktions-scanner.

Gem dine gamle billeder med Vooni Multifunktions-scanner

Tag alle dine gamle billeder og forevig dem digitalt, så du aldrig mister dem. Slut med fortidslevnet af et fysisk billede. Digitalt er vejen frem, hvis du vil være i stand til at hive de gamle minder frem, hvor du lå på puslebordet helt bar Hans Jørgen. Vooni Multifunktions-scanner Er mirakelmageren, der sikrer sine ældgamle og støvede negativer evigt liv og laver dem om til et par filer på din computer. Man skulle ikke tro, det var muligt. Men det er det altså nu.

Amerikanerne diskuterede heftigt om, hvorvidt de skulle ’fake’ månelandingen først eller fortælle om denne opfindelse. Det blev som bekendt månelandingen, desværre, men nu er Vooni Multifunktions-scanner her altså, og den er kommet for at blive. Den er endda holdbar nok til, at du kan tage den med til Mars, når vi en dag kommer dertil for at tage billeder. Den passer perfekt på dit skrivebord, og hvis Vooni Multifunktions-scanner er koblet til en computer med USB-kabel, kan du overføre lige så let, som da de fandt på at sende en fax igennem en ledning. Stadig et mysterium!

Scan dine fotos nu med Vooni Multifunktions-scanner og giv dem evigt JPEG-liv. Det liv, vi alle drømmer om!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →