3 lærerige gadgets til børn

gadgets til børn

gadgets til børnAt lære behøver bestemt ikke at være kedeligt. Faktisk er der utrolig mange sjove og anderledes gadgets til børn, som kan lære dem en hel masse. Her har vi kigget på tre forskellige gadgets til børn, som er både lærerige og sjove. Først har vi skrevet lidt om hvordan børn lærer af at lege med fx gadgets. Hvis du allerede ved dette, kan du godt springe de næste afsnit over, og gå direkte til gadgets.

Børn lærer gennem leg

Når børn leger, lærer de om verden omkring dem. Mange tror fejlagtigt at leg og læring udelukker hinanden, men det kunne ikke være mere forkert. Faktisk er leg en betingelse for at lære. Igennem legen efterligner børnene de voksne, og har samtidig mulighed for at opstille deres egne regler og præmisser. På den måde lærer børnene at indgå i sociale sammenhænge samt at udfolde deres fantasi.

Derfor er elektronisk legetøj en god idé

Elektronisk legetøj er ikke en dårlig idé på grund af den tid vi lever i. Især ikke når det er til børn i skolealderen, hvor computer og iPad ofte er en integreret del af undervisningen i skolen. Når børn leger med elektronisk legetøj og gadgets, har de en langt bedre forudsætning for at forstå hvordan en computer fungerer.

De børn der leger godt, kommer også til at være bedre til at lære, da de bedre forstår koncepter og materialer. Børn leger hele barndommen igennem, og udviklingen sker i rivende hast. Godt legetøj bliver ved med at være sjovt, og kan leges med på mange forskellige måder. Er du interesseret i børns leg og hvilket legetøj, der passer godt til deres alder, kan du se meget mere her.

Her kigger vi på tre eksempler på sjove og lærerige gadget til børn. Måske skal der ligge en ekstra sjov julegave under træet i år, eller til juniors fødselsdag?

Yoyo Panda

Yoyo PandaDet lærer dit barn: Empati, udsættelse af egne behov, læring om dyrebørn

Den søde lille panda skal passes og plejes som et rigtigt dyrebarn. Pandaen har hele 10 funktioner, som gør den helt unik i forhold til meget andet legetøj. Den kan drikke af sin flaske, spise bambus, og så kalder den endda når den har lyst til at blive nusset eller lege. Hvis man har lyst til at høre det sødeste panda-grin, skal man blot kilde den lille fyr på maven.

Pandaen er perfekt til den lille dyreelsker, der måske bliver dyrelæge når han eller hun bliver stor. Pandaen lærer børn at være empatiske og tage hensyn til andres behov. Den kan derfor være en særlig god gave til børn der skal til at være storebror / eller søster.

Pandaen er godkendt fra 18 måneder, og er en rigtig fin gave til de små. Her kan du se meget mere sjovt og lærerigt legetøj til børn på 1 år. Hvis du gerne vil give din guldklump denne fine panda i julegave, kan den købes for 399 på Coolshop. Køb pandaen her

Robotten Cozmo

Robotten CozmoDet lærer dit barn: Ny viden og forståelse af robotter og elektronik, opbyggelse af et personligt forhold og at passe godt på sine ting.

Kan du huske når man som barn legede, at bamserne var levende og havde deres helt egen personlighed og behov? Med robotten Cozmo behøver man ikke længere lege. Denne lille robot har nemlig sin helt egen personlighed, og kan være både snedig, stædig og legesyg. Robotten er avanceret nok til at genkende sin ejers ansigt, navn og væremåde. En skøn legekammerat, der vil skabe masser af timer med leg og sjov.

Cozmo husker hvad den lærer. Det betyder, at jo mere man leger med den, jo mere lærer Cozmo om sin ejer. Dette er et stykke legetøj, der ikke bliver kedeligt lige med det samme. Robotten er ikke det billigste legetøj, og egnet sig derfor bedst til børn over 5 år, der er nået over stadiet med at kaste med legetøjet og bide i det. Er dit barn stadig lidt for vild til at passe godt på Cozmo, kan du lede efter andet godt og lærerigt legetøj til 5 årige her.

Skal junior have denne søde robot kan den købes for 1.899 kr. Køb Cozmo her

Den sødeste sparebøsse – nu er det sjovt at spare!

hunde sparebøsseDet lærer dit barn: Om konceptet penge, og hvad man får ud af at spare op

Denne søde hund vil helt sikkert gøre det meget sjovere at spare på pengene. Mønterne skal blot placeres i madskålen foran hunden, og så spiser hunden mønterne med stor begejstring. Herefter gemmes mønterne i kassen under hunden.

At give sine børn lommepenge er en god og effektiv måde at introducere dem til hvad penge er for noget. Os voksne går efterhånden sjældent med kontanter, men for børn er penge nemmere at forholde sig til som en fysisk ting. Derfor er det en god ide at give børnene lommepenge i form af mønter. En god alder at introducere lommepenge er omkring skolealderen. I starten er en 20’er om ugen rigeligt.

Sparebøssen er en virkelig god måde at gøre det både sjovere og nemmere for børnene at spare op, og lære mere om penge, og hvad man kan købe for dem, hvis man gemmer dem. Måske skal du også have en til dig selv? Den søde hund kan blive din for 149 kr.

Køb sparebøssen her