5 fede gadgets til mænd, der elsker at overnatte i naturen

drone

Hvis du har en mand i dit liv, som elsker at være udenfor og overnatte i naturen, så er det selvfølgelig selvsagt, at han skal have en gave, der hjælper med netop dette, når hans fødselsdag nærmer sig.

Hvis du ikke ligefrem selv er det største udemenneske, kan det dog væres svært at gennemskue, hvad han egentlig har brug for. Derfor er der nedenfor en liste med 5 gadgets, der ville være oplagte gaver til manden, som godt kan lide at bruge tid i naturen. På internettet findes der desuden mange andre lister med gaveideer til mænd.

Gode værktøjer er vejen frem

Alle mænd er glade for et godt stykke værktøj, og det gælder ikke mindst dem, som godt kan lide at færdes udendørs. Derfor vil det også være oplagt at give sådan en mand en kniv i gave. Når man er på vildmarkstur, kan en kniv nemlig bruges til rigtig meget. Den kan bruges i både båltænding og madlavning, og de fleste tager ikke afsted på vandretur uden mindst en kniv i tasken.

Knive findes i mange forskellige udformninger og størrelser, men hvis du virkelig gerne vil imponere ham, kan du give ham en stor og lækker kniv med et håndlavet træskæfte. Sådan en vil han med garanti sætte pris på, og han vil tænke på dig, når han bruger den i fremtiden på sine mange vandreture.

Lidt i samme stil kan du også give ham et såkaldt multitool. Et multitool er på mange måder udvidelsen af den klassiske schweizerkniv, og er dermed det ultimative værktøj. Ofte indeholder det alt fra en kniv til en dåseåbner og en skruetrækker.

Hvis han allerede ligger inde med alle disse værktøjer, kan du i stedet berige ham med udstyr til madlavningen, når han er langt væk hjemmefra. Det kunne for eksempel være et klassisk Trangia stormkøkken. Kort fortalt er det et sæt af gryder og pander samt et gasblus, som er nemt og enkelt at lave mad på, når man er ude at vandre og ikke har mulighed for at tænde bål. Fordelen ved lige netop Trangia er kvaliteten hvormed det er lavet. Det kan holde til lidt af hvert, men er samtidig lavet så let, at man aldrig bliver træt af at bære rundt på det i tasken.

Giv ham udstyr til natten

Hvis han er typen der elsker at gå lange ture og sove udendørs, så er det også oplagt at give ham noget at sove i eller på. Det kunne for eksempel være en hængekøje. Selvom mange forbinder hængekøjer med de billige og farverige, som hænger i enhver have, så findes der faktisk også gode hængekøjer. Hængekøjer i god kvalitet, som man kan tage med i vandrerygsækken, og som man sagtens kan få en god nats søvn.

I den lidt billigere ende af spektret, kan du også give ham en rigtig god lygte til natten. Det kan både være en ganske normal stavlygte eller en pandelampe. Sørg dog for, at det er en med et skarpt og langt lys, så den kan bruges selv i tungt mørke.