Det bedste udstyr til en aktiv ferie

udstyr til ferien

Det kan for nogle mennesker virke helt skørt, at man rejser sydpå for at træne i stedet for at tilbringe hele ferien på en sandstrand. Det er ikke desto mindre et faktum, at efterspørgslen på aktive rejser er tårnhøj.

Sætter du pris på at røre dig på ferien, så skal du planlægge en aktiv ferie for dig selv og evt. din bedre halvdel. I kan evt. tilrettelægge ferien således, at der bliver tid til både træning og afslapning. Der skal jo gerne være plads til at slappe af og restituere mellem de mange timers træning. I dag går de fleste aktive ferier til Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Kreta og Malta, men der findes naturligvis også mange andre fine destinationer.

Drømmer du om en aktiv ferie, så kan du med fordel kigge efter hoteller, som henvender sig til sportsglade rejsende. De bedste hoteller byder på både svømmebassiner, træningscentre, tennisbaner, fodboldbaner, bokseringe og mange andre faciliteter.

Ønsker du at kunne træne uanset tid og sted, så skal du investere i det bedste udstyr til en aktiv ferie. Billig Fitness og Luxgear har i denne artikel fornøjelsen af at præsentere dig for noget af det mest rejsevenlige træningsudstyr på markedet.

Træningsmåtte

Der er al mulig god grund til at købe en træningsmåtte, hvis man rejser meget og ønsker at holde sin form ved lige. I den anledning skal du selvfølgelig gå efter en træningsmåtte, som både fylder og vejer ganske lidt. Det er jo ikke optimalt at købe en træningsmåtte, som fylder hele kufferten, vel? Søg evt. specifikt efter en rejsevenlig træningsmåtte, hvis du hovedsageligt vil bruge måtten på udlandsrejser.

Sjippetov

Du tager fejl, hvis du tror, at alt træningsudstyr både vejer og fylder meget. Det er nemlig ikke tilfældet. Et sjippetov er et glimrende eksempel på et redskab, som ikke fylder det store. Det gennemsnitlige sjippetov fylder faktisk så lidt, at det sagtens kan være i kabinekufferten eller sågar i håndtasken. Det er meget individuelt, om man kan lide at sjippe, men du skal ikke være i tvivl om, at sjipning er en yderst effektiv motionsform. Derfor er det absolut ikke en dårlig idé at medbringe et sjippetov på en aktiv rejse.

Træningselastik

En træningselastik er ligeledes at finde på listen over det mest rejsevenlige træningsudstyr. Det skyldes selvfølgelig, at en træningselastik er det mindst pladskrævende redskab overhovedet.

Træningselastikken er en fantastisk opfindelse, idet man kan træne hele kroppen ved brug af en elastik. Du kan lave alt fra squat og sideløft til brystpres og skulderpres.