Bacon i mikroovn

Bacon i mikroovn

Bacon i mikroovnBacon i mikroovn er det nye! Spis bacon uden alt stege-bøvlet!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der altid har været megen diskussion om, hvordan man steger bacon på den helt rigtige måde. Mange mener, at der skal være ekstra fedtstof i panden, mens andre mener, at det bare skal smides på. I samme ombæring skal man også fokusere på, hvordan man sørger for, at ens bacon bliver sprødt nok, men dog uden at blive for sprødt.

Du skal oven i købet også tage stilling til, hvordan du bedst sørger for, at dit bacon får lov til at dryppe af. Det ville naturligvis være at foretrækker, hvis der fandtes en måde, der kunne sikre dig, at dit bacon bliver perfekt hver eneste gang – og heldigvis findes denne løsning faktisk!


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Piggy Wiggy sikrer dig perfekt bacon i mikroovn

Piggy Wiggy mikrobaconHvis du gerne vil sikre dig, at du altid får den perfekte bacon, så kan du med fordel investere i en såkaldt Piggy Wiggy. Det er et produkt, der er designet til, at kunne lave den ultimative bacon i mikroovn. Det er ganske simpelt at bruge produktet, da du blot skal fordele baconskiverne på bakken, lægge låg på og stille den ind i mikroovnen på højeste effekt.

Der er ikke nogen korrekt tilberedelsestid, når du bruger en Piggy Wiggy i din mikroovn, da det afhænger af dine præferencer. Derfor skal du også blot sørge for at tage dem ud af mikroovnen, når du mener, at de er færdige og tilpas sprøde efter dine egne præferencer. Én af de særlige fordele ved Piggy Wiggy er, at fedtstoffet samler sig i bakkens riller, så du dermed ikke skal stå med køkkenrulle og tørre baconskiverne af.

Skal bacon ikke laves på panden?

Der er mange, der mener, at rigtig bacon skal laves på panden. Det er dog en skrøne, da du naturligvis sagtens kan lave lækker bacon i en mikroovn, hvis blot du har de rette værktøjer – og med dette menes naturligvis, at du blot skal anskaffe dig en Piggy Wiggy, da du med en sådan bakke har muligheden for at lave sprød og lækker bacon uden det store besvær og med garanti for et lækkert resultat.

Sådan bruger du din Piggy Wiggy

Det er ganske simpelt at gøre brug af en Piggy Wiggy og det er noget, som alle og enhver kan finde ud af. Nedenfor finder du en ganske simpel trin-for-trin-guide til, hvordan det gøres:

  • Start med at lægge op til fem stykker baconskiver på bakken
  • Derefter skal du blot lægge det medfølgende låg på bakken
  • Slutteligt sætter du blot din Piggy Wiggy ind i mikroovnen
  • Tommelfingerreglen er, at det skal det antal minutter, du har baconskiver på bakken
  • Når du synes dit bacon har fået nok, så tager du det blot ud af mikroovnen

Det er vigtigt, at du sørger for ikke at lægge flere lag bacon ovenpå hinanden, eftersom det blot vil resultere i, at det kun er det øverste lag bacon, der reelt set bliver stegt. I stedet skal du stege af flere omgange indtil, du har lavet nok bacon.

Lav bacon i mikroovn nu! Køb produktet herunder:


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Læs også om: Æg i mikroovn