Badebassin til haven

badebassin til haven

badebassin til havenEr du på udkig efter det fedeste badebassin til haven? Lige pludseligt er det sommeren, der banker på døren og her handler det om at være forberedt. Du kan aldrig vide, hvornår sommeren kommer til Danmark og det samme gælder, at du aldrig kan vide hvor længe sommeren vil vare.

Et badebassin til haven kan være en god og unik mulighed for at få den perfekte sommer i Danmark. Skal du ikke ud at rejse? så skal din sommer i Danmark, da uden tvivl også være på højt niveau.

Et badebassin til haven er ikke bare noget dit barn vil nyde godt af, det kan også være til din egen fordel – Hvis du altså vælger et ordentligt, stort og solidt badebassin. Jeg har været på udkig efter de bedste, fedeste og mest luksuriøse badebassiner, der vil passe perfekt til din have!

Herunder finder du nogen gode badebassiner til haven

Bestway 9150L badebassin

Bestway 9150L badebassin til havenBestway 9150L er et mellemstort badebassin, som de fleste boligejere vil kunne finde plads til i baghaven. Bestway har siden lanceringen oplevet en stor efterspørgsel på dette badebassin, som fortsat bliver revet ned fra hylderne.

Rummeligt og flot badebassin med solid ramme og god beskyttelse

Bestway 9150L er en stålrammepool, som er mere robust end de fleste andre badebassiner på markedet. Du kan således forvente, at badebassinet kan bruges i mange år i træk. Badebassinet er udviklet til at kunne modstå langt de fleste forhold – bl.a. UV-stråling og kloring.

Det er nemt at vedligeholde det omtalte badebassin, som bliver leveret med en stige og en filterpumpe. Badebassinet kan med fordel bruges af både børn og voksne, som kan nyde den gode plads og den høje komfort. Poolen måler 100 x 366 cm.

Specifikationer

 • Kapacitet: 9.150 liter
 • Mål: 100 x 366 cm. (højde x diameter)

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Bestway 5377L badebassin

Bestway 5377L badebassinBestway 5377L er et mindre badebassin med en kapacitet på 5.377 liter. Det mindre badebassin vil kunne komme dig til gode, når du har brug for at blive kølet ned på en varm og solrig sommerdag.

Lille og prisvenligt badebassin til børn og unge

Bestway 5377L er primært henvendt til børn og unge, da der er tale om et mindre badebassin med begrænset plads. Der er dog god plads til flere badegæster på én gang, så dine børn vil med garanti blive glad for at få opført dette fine badebassin i haven. Poolen har nogle meget beskedne mål på 76 x 366 cm.

Dette badebassin tilhører kategorien, Intex Easy Set, som er serien af pools, der er nemme at opføre. Det tager ikke mange timer at sætte dette badebassin op og fylde det med vand. Du kan dermed tage det i brug samme dag, som du køber det – ganske praktisk.

Specifikationer

 • Kapacitet: 5.377 liter
 • Mål: 76 x 366 cm. (højde x diameter)

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


HappyHop Climb & Splash badebassin / hoppeborg

HappyHop Climb & Splash badebassin / hoppeborgHappyHop Climb & Splash er ikke et helt traditionelt badebassin, da du får både badebassin og hoppeborg i ét og samme produkt. HappyHop har gjort en fremragende indsats, da de har formået at udvikle en hoppeborg, som ethvert barn vil elske.

Hoppeborg med badebassin, klatrevæg, rutsjebane og vandkanon

Dine børn vil med garanti ikke komme til at kede sig denne sommer, hvis du køber denne hoppeborg. Hoppeborgen byder nemlig på både badebassin, klatrevæg, rutsjebane og vandkanon. Der er allerede mange vandhunde og vildbasser, som har haft glæde af hoppeborgen, som bliver leveret med elektrisk pumpe, lappegrej, bæretaske og pløkker.

Det tager kun omkring 2 minutter at pumpe hoppeborgen op, da du blot skal sørge for at sætte den elektriske pumpe i en stikkontakt. Du kan med fordel lade pumpen sidde i, så hoppeborgen hele tiden er pumpet godt op. Hoppeborgen er hovedsageligt beregnet til mindre børn i aldersgruppen 3-8 år.

Specifikationer

 • Kapacitet: 180 kg.
 • Mål: 235 x 590 x 300 cm. (højde x bredde x dybde)

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Bestway 16015L badebassin Sotrt badebassin fra Bestway

Bestway 16015L er et af markedets største badebassiner, så du kan med fordel overveje at købe dette badebassin, hvis rummelighed er en vigtig faktor for dig. Der er nemlig rig mulighed for, at hele familien kan bade på samme tid.

Familievenligt og solidt badebassin med stor tilbehørspakke

Bestway 16015L er et familievenligt og solidt badebassin, som kan indeholde helt op til 16.015 liter vand. Du får sammen med badebassinet leveret en tilbehørspakke med både stige, bunddækken, cover og filterpumpe. Du kommer altså ikke til at mangle noget. Det populære badebassin måler 122 x 457 cm., hvorfor det fylder relativt meget i haven.

Poolvæggen er fremstillet af et solidt tre-lags materiale, som er med til at sikre en beundringsværdig styrke og holdbarhed. Badebassinet er blevet testet på alle parametre, og der har ikke været en finger at sætte på sikkerheden. Der er god plads til at beskæftige sig med forskellige vandlege i bassinet – f.eks. boldspil.

Specifikationer

 • Kapacitet: 16.015 liter
 • Mål: 122 x 457 cm. (højde x diameter)

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Bestway 544L badebassin

Badebassin fra 3 år

Bestway 890L er et børnevenligt badebassin, som du skal have fingrene i, hvis du har småbørn i huset. Der er garanti for mange timers sjov og ballade med dette oppustelige badebassin, som skiller sig ud fra mængden.

Billigt badebassin til de mindste (fra 3 år)

Du kan være helt sikker på, at dette badebassin vil falde i god jord hos dine børn, da børnene vil have mulighed for at boltre sig i vandet blandt farverige fisk, smukke koraller og legesyge delfiner.

Bassinets størrelse passer ideelt til de mindste, der trygt kan lege og pjaske rundt, mens de bliver fortrolige med vandet. Alt i alt et fremragende badebassin til børnefamilien. Badebassinet måler 262 x 157 x 46 cm. og har en kapacitet på 544 liter.

Specifikationer

 • Kapacitet: 544 liter
 • Mål: 262 x 157 x 46 cm. (længde x bredde x højde)

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Vedligeholdelse af dit badebassin

Vælger du at købe et badebassin til haven, så er det ikke ’bare’ at sætte det hurtigt op og fylde vand i, og lade det stå hele sommeren over. Det kræver vedligeholdelse at have et badebassin, på den måde at du skal huske at rense vandet for bakterier.

Hvis du ikke gider at rense vandet, kan du selvfølgelig også udskifte vandet. Problemet er bare at det kræver meget vand, hvilket også hurtigt bliver til mange penge.

Hvor ofte skal jeg badebassin renses/udskiftes?

Det lyder måske voldsomt, men vandet skal faktisk rengøres hver eneste dag. Hvis du ikke renser vandet, så skal du faktisk udskifte det, i hvert fald hvis du vil undgå bakterier.

Et badebassin bliver hurtigt til en stor bakterie-bombe, hvis du ikke husker at udskifte vandet. Disse bakterier kan give hudgener eller maveinfektioner – Hvilket du ikke ønsker for dig eller dine børn, og derfor husker du selvfølgelig at rense eller udskifte vandet hver dag

Cover til badebassinet

Det er altid en god idé at købe et cover til bassinet (Medmindre der allerede følger et med). Du kan undgå mange bakterier ved at bruge et cover efter brug. Det er heller ikke kun bakterier der er ulækkert, det kan også hurtigt blive klamt at bade, hvis der er blade og andet skidt i vandet.

Køb et badebassin der passer til dine behov

Når du skal købe et badebassin, så er der flere ting du burde tage stilling til.

 • Hvem skal bruge bassinet? Er det til dine børn, er det til dig eller er det mening at hele familien skal være der i.
 • Hvad skal bassinet bruges til? Er det mening du skal sidde og nyde solen og bare nedkøles indimellem? Eller vil du derimod gerne have muligheden for at svømme, spille bold eller hvad du ellers kan finde på.
 • Hvor meget forventer du at bruge bassinet.

Det er en god idé at gå efter de 3 ovenstående punkter før du køber. Hvem er bassinet beregnet til? Er det bare til børnene, så skal det måske ikke være et der er dyrt og topmoderne, skal det være til hele familien, så skal det nok være stort og holdbart – I hvert fald hvis du har planer om, at det skal holde i mange år frem.

Hvad skal du med det? Hvis det bare er til én person, der skal nedkøles indimellem, når det bliver for varmt at ligge i solen, så skal det nok heller ikke være et stort og dyrt bassin. Vil du derimod sidde dagen lang og nyde solen, bade, spille bold og lege i badebasinnet, så bør du nok overveje at købe et stort og samtidigt solidt bassin.

Den tredje ting, du bør tage stilling til er, hvor meget forventer du at det bliver brugt? Skal det bruges hver dag i sommeren, så er det nok heller ikke et billigt badebassin, du skal kigge efter. Er det til fest og sjov, så er det nok ikke det dyre du skal vælge – Hvis det ikke skal ødelægges af fulde gæster.

Et badebassin til haven er ikke kun til børn!

Sidst men ikke mindst, skal vi lige understrege at et badebassin haven ikke kun er til børn. Der er mange familier, der investerer i et større og mere luksuriøst badebassin, der kan bruges sommeren lang i mange år frem. Det er ikke helt billigt, men det er altså heller ikke billigt at tage på ferie med hele familien – Så set fra den side, så kan det sagtens betale sig at investere i et større og mere holdbart ét af slagsen.