De bedste gaveidéer til hundeejeren

Hund

Står du og skal til en festlig sammenkomst, eller ønsker du at gøre noget specielt for en god ven eller veninde, som naturligvis er hundeejer, så kan en gave med øje for hunden være en helt fantastisk idé. Det er altid rart for en gavemodtager at få en gave, men det må naturligvis gerne være en gave, der aktivt kan bruges i hverdagen.

Vi er meget velstillet i Danmark, hvorfor vi typisk ikke mangler noget. Derfor kan et par skæve gaveidéer til hundeejeren ikke skade. Vi vil herunder forsøge at give dig noget inspiration til, hvilke gaveidéer der kunne være sjove at overveje.

Har hundeejeren styr på den lovpligtige hundeforsikring?

Denne gave kan se lidt mærkelig ud i første ombæring, men den kan gå hen at blive ualmindelig vigtig. Det er nemlig sådan, at man i Danmark skal have en hundeforsikring, hvis man ejer en hund. Nærmere bestemt skal man have en hundeansvarsforsikring. Om hundeejeren ønsker en hundesygeforsikring er op til den enkelte. Denne er nemlig ikke lovpligtig herhjemme.

Er din ven eller veninde eksempelvis førstegangsejer af en hund, så er der stor sandsynlighed for, at vedkommende simpelthen ikke kender til denne lovgivning. Derfor kunne oprettelse og første måneds betaling være en fremragende gaveidé og samtidig en venlig påmindelse. Se for eksempel denne forsikring, der indeholder alle de nødvendige forsikringer lavet specielt til danske hundeejere.

Hundelegetøj er en klassiker – find nye gadgets i udlandet

Hundelegetøj er selvfølgelig en ganske gængs gaveidé, når det kommer til at finde gaver til hundeejere. Du kan dog tage det skridtet videre og se, om ikke udlandet har nogle nye og sjove hundegadgets at byde på. Her vil du ofte kunne finde nogle varer, som ikke kan købes på det danske marked, hvorfor det også vil gøre gaven endnu mere speciel. Foretag dig eksempelvis et par søgninger på følgende hjemmesider. Vi garanterer dig for, at du hurtigt vil få mange minutters sjov ud af søgningerne:

  • dk – brug .de og .co.uk for at se flest mulige produkter.
  • de eller .co.uk af samme grund som ovenstående.
  • Find inspiration på youtube.com.

Du kan endvidere overveje, om ikke der er nogle emnerelaterede fora, hvor du kan søge efter inspiration. Her vil hundeejere ofte have lagt nogle sjove gadgets op, som de har købt til deres hunde.

Find yderligere inspiration her.