De dejligste gadgets for kvinder

kvinder slapper af med kaffe og computer

Kvinder er heldige, fordi der er så mange måder vi kan få nydelse på. I modsætningen til mænd, som måske ikke har lige så mange muligheder. Og med hjælp fra gadgets, kan man gøre det lidt mere spændende, og selvfølgelig findes der så mange ting man kan bruge.

Vibratorer er favoritter

De fleste kvinder vil gerne eje en vibrator. Det er en nem måde at få en orgasme på, det kræver ikke meget arbejde, eller energi, for at opnå en god orgasme. Derfor er vibratoerne bare en af favoritterne når det kommer til sexlegetøj. Det behøver ikke at være dyrt, og der findes jo også masser af vibratoer. Nogle som kun på bruges på klitoris, og nogle der er lavet til at komme ind.

En vibrator som helt klart er nem og god at bruge, er magic wand. Den er lavet sådan, at man nemt kan holde på den. Den har ofte et tykt skaft som er der, hvor man holder den, og så har den et hoved på toppen, som altså er der vibrationerne kommer fra. Hovedet er ofte lavet af noget gummi, og så er den rund.

En magic wand er også god fordi man kan få meget speed på vibrationerne. Den virker godt, og er helt klart noget som enhver kvinde vil elske. Derfor kan det være en god gave til kæresten, så kan hun både bruge den alene, men i kan også bruge den sammen under sex. Det er dobbelt op på nydelse.

De bedste gaver giver god nydelse, så næste gang du er i tvivl, om hvilken gave du skal give til hende, så overvej magic wand. Det vil helt klart være en overraskelse, men på en god måde.

Andre spændende gadgets

Der findes så mange ting man kan bruge. Hvis jeres sex i forholdet er ved at blive en lille smule kedelig, og det er svært at finde ud af, hvad i skal gøre, så husk der findes så mange ting i kan bruge sammen under sex. Både ting for dig og hende, som i begge vil få noget ud af.

Er det snart valentinsdag, og der skal findes en gave, så passer det jo perfekt med en intim gave. Her kunne det for eksempel være brystklemmer, eller hitachi magic wand. Brystklemmer kan være en meget fræk ting for jer begge, fordi kvinden har jo brystvorter, som også kan give nydelse. Og sex er altid bedre når i begge ved at den anden nyder det.

Så findes der jo også håndjern, som er et meget typisk sexlegetøj man kan bruge som par. Udover det findes der piske, både nogle som er mere bløde og rolige, og andre som er hårde. Så er der alle mulige penis ringe, som kan se ud på alle mulige måder.

Udover alle de ting, så er der bind for øjnene, og vibrator med fjernbetjening. Der findes så meget man kan give til kæresten, for at jeres sex bliver mere spændende. Så det bare med at komme i gang.