En helikoptertur er den ultimative drengerøvsoplevelse

Der er få ting, som kan imponere drengene mere, end at de får en helikoptertur i gave. Det er en rigtig drengerøvsting, som de fleste kvinder også vil synes om. Vi vil her komme ind på, hvad der er så fantastisk ved at flyve i en helikopter, og hvorfor det er en vaskeægte drengerøvsting.

”Det er det vildeste!”
At flyve helikopter er for manges vedkommende det vildeste, de har oplevet. Det skyldes, at der er så meget at se fra oven. Alt ser meget mindre ud. Det, de færreste tænker over, inden de flyver i helikopter, er, hvor hurtigt det går. Man kan bevæge sig hurtigt fra A til B, og hvis man bare har et kvarter i en helikopter, vil man have set mere af en by, end man ellers ville. Det at flyve helikopter er en rigtig drengerøvsoplevelse, fordi der er run på. Det er en oplevelse, der gør, at mange mennesker får et adrenalinrus. Der er så meget at se fra oven, det går så stærkt, du har et godt overblik, du føler, at du er i en speciel position fra højden. Det og mange andre følelser medvirker til, at det at flyve helikopter er for vildt. Og dermed en rigtig drengerøvsoplevelse.

Helikoptertur over København

Du kan med ”Du glemmer det aldrig” få helikopterture over København i alt fra et kvarter til en time. 15 minutter lyder af lidt, men på et kvarter får du set Frederiksberg Zoo, Københavns centrum, Ørestaden og Dyrehaven fra oven. Det er en strækning på intet mindre end 40 kilometer frem og tilbage, som færdiggøres på 15 minutter. Undervejs får du set København fra oven, og alt vil se væsentligt mindre ud, end når du ser det fra jorden. Det er en oplevelse, som er anmelderrost. Folk skriver blandt andet, at det var den sejeste tur, de har oplevet. Andre påpeger, hvor fedt det var. Beskrivelser, der kun styrker ideen om, at det at flyve helikopter er en rigtig drengerøvsting.

Helikopterture i udlandet

Der er mange steder i verden, hvor det er populært at flyve over med helikopter. Det er specielt i byer som Tokyo, Sydney og Paris. Men for os danskere er der to steder i verden, der for alvor har formået at stjæle vores indre drengerøvshjerter: USA. Helt konkret to steder i USA, som oser af at være noget, der er værd at se fra oven for danskerne: Grand Canyon og New York City.
Grand Canyon er et af de smukkeste steder på jorden. Forestil dig så, hvordan det må være at se det fra oven. Det er oplevelser for livet for alle, der har prøvet det. Ikke nok med, at det er en sand drengerøvsoplevelse, så er der også en vis sandsynlighed for, at du vil blive ladt tilbage helt betaget. Fordi det er så smukt.

New York er uden tvivl for drengerøven. Alle de høje bygninger, Central Park, stort byliv og udsigt til vandet. Der er alt det, man som drengerøv vil se fra oven.