Få luksus helt ind i soveværelset med en elevationsseng

Dame i seng

En seng lyder måske ikke som det mest spændende møbel i huset, men med en elevationsseng kan du få en seng, som kan bruges til meget mere end blot at sove i. I denne artikel ser vi nærmere på elevationssengens muligheder.

Rådene vi giver i denne artikel er ret kortfattede, men du kan orientere dig videre på hjemmesider der specialiserer sig i senge, som den du eksempelvis kan finde her.

Kør hovedgærdet op og læs en bog i sengen

Hvad kan være bedre end at sætte sig tilbage i lænestolen og slappe af med en god bog? En elevationsseng giver dig muligheden for at gøre præcis det samme i en seng. Hovedgærdet kan køres op i en vinkel, så du nærmest sidder op, og så har du et perfekt udgangspunkt for at læse din bog. Den store forden i forhold til en god lænestol er eksempelvis, hvis du godt kan lide at læse lige inden du skal sove. Når du endelig er klar til at sove, kører du bare hovedgærdet ned igen.

Hvis du har fjernsyn i soveværelset er det også en oplagt mulighed at køre hovedgærdet lidt op, så du kan læne dig godt tilbage og stadig se fjernsynet uden at anstrenge dig. Kort sagt flytter elevationssengen mange af de muligheder du ellers har i stuen ind i soveværelset. Du får tilsvarende god komfort som du ellers er vant til fra lænestolen eller sofaen, men slipper for at finde en masse puder for at du kan sidde nogenlunde ret.

Elevationssengen giver bedre mulighed for almindeligt velvære

En elevationsseng er også din genvej til at få bedre almen velvære i dit soveværelse. Hvis du er forkølet eller snottet er det en god ide at få hævet hovedet let under søvn. Det kan elevationssengen klare. På samme måde er det sundt fra tid til andet at ligge med benene og fødderne hævet. Det kan du også nemt gøre med en elevationsseng. Med en elevationsseng kan du nemlig hæve og sænke både hovedgærdet og fodenden med tryk på en knap på fjernbetjeningen.En elevationsseng kan naturligvis god være lidt dyrere end en almindelig seng, da der også skal motor til hæve og sænke sengen. Pengene er dog godt givet ud med de muligheder en elevationsseng giver. Hvis det er for svært at få råd til her og nu er der også mange webshops der tilbyder køb af seng på afbetaling. Så betaler du i stedet et fast mindre beløb hver måned, indtil sengen helt er betalt.