Festival højtaler

Festival højtaler

En festival højtaler er lige præcis, hvad det lyder som, nemlig en højtaler du kan tage med på festivaler. Du kan stort set have alle former for transportable højtalere med til festivaler, men alligevel er der flere ting, du bør overveje før du bare køber en tilfældig højtaler til festivalen.

Vooni CityRocker

Vooni CityRocker til festivalVooni CityRocker er den perfekte højtaler til at sætte gang i festen, hvor som helst og når som helst. Du kan med fordel bruge den som en festival højtaler, men den kan også bruges til skovturen, til strandturen eller bare til have festen.

Flere afspillingsmuligheder

Der er mange fordele ved at vælge en højtaler som Vooni CityRocker. Du får først og fremmest et mobilt højtalersystem, der giver dig mulighed for at afspille musik fra din telefon via Bluetooth eller via din MP3-afspiller via en ledning. Det betyder at den kan stå i centrum af festen og du kan skifte musik uden at bevæge dig, en anden fordel er at dine venner også kan vælge musik fra deres telefon eller anden enhed. På den måde kan i skiftes til at lytte til jeres ynglings musik. Samtidig kan det også være en hård opgave at være DJ i længden, men det kan selvfølgelig også klares med en playliste.

God og transportabel lyd

Ikke nok med at du får en god og krystalklar lyd, så får du også en smart transportabel højtaler som er nem at have med. Den vejer godt nok 13,5 kg, men det betyder ikke så meget, når du først trækker håndtaget ud og ruller afsted på de smarte hjul.

Batteritiden

Den sidste ting som du sikkert venter på er, hvor lang tid kan højtaleren holde. Det er nemlig ofte en kort fornøjelse, da højtalere ikke kan holde mere end et par timer. Det indbyggede batteri er kraftigt og giver op til 12 timers spilletid. Det tager cirka 6 timer at lade enheden op igen – Men det kan selvfølgelig gøres om natten, så den er klar til næste morgen.

Opladning og tilslutning af andre enheder

Der er også USB-indgange i festival højtaleren, som giver dig rig mulighed for at lade din telefon, MP3-afspiller eller anden enhed op.

Der er også en separat indgang, hvor man kan tilslutte både guitar og mikrofon – Hvis en af dine fulde venner mener de har noget klogt at præsentere.

Læs mere om højtaleren her.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Lille og vandtæt festival højtaler

Vandtæt Vooni Splash højtalerHvis du gerne vil have en lille, let og ikke mindst vandtæt højtaler med mulighed for trådløs tilslutning via Bluetooth, så er det Vooni Splash Speaker, du har brug for.

Lyt til den musik du elsker allermest, uanset sted og tid. Du har nemlig ikke behov for nogen ledninger.

Nem at have med

Højtaleren er meget praktisk at have med. Der er nemlig en lille bærerem, der gør det muligt nemt at have den i hånden, så kan du både høre musik på vej til festivalpladsen og under selve festivalen.

Vandtæt

En anden ting, der gør det muligt at kalde det for en festival højtaler, er højtaleren er vandtæt. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om regnvejr eller spildte drikkevarer – Vooni Splash Speaker spiller ufortrødent videre!

Batteritid

Batteritid på op til 5 timer m være mere end godkendt for sådan en lille enhed. Det er selvfølgelig noget mindre set ift. Vooni CityRocker, men på den anden side, skal man også tænke over størrelsen er mindre og prisen er lavere. Du kan lade den op med det medfølgende stik. Hvis du har en powerbank med, så er det også en mulighed for at holde mere liv i festival højtaleren.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Festival højtaler SACKit BOOMit transportabel højtaler

SACKit BOOMit festival højtaler transportabelHvis du gerne vil have fremragende festival højtaler i dansk kvalitet og design, så kan du med stor fordel vælge en SACKit BOOMit trådløs transportabel højtaler. Denne festivalhøjtaler leverer en fremragende lyd, er nem at transportere og ganske enkelt helt uundværlig på festivalpladsen!

De mange fordele ved SACKit BOOMit

  • Festival højtaler der er robust
  • Nem at transportere
  • Trådløs streaming af musik via Bluetooth
  • Audio-indgange til nem tilslutning af diverse enheder
  • Designet til udendørs brug – Vandtæt og robust
  • Indbygget genopladeligt batteri
  • Transporteres nemt med ved hjælp af rem i toppen
  • Vægt kun 4,8 kg
  • Op til 6 timers batteritid
  • Topprodukt fra danske SACKit!

Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Byg-selv festival højtaler

Hvis du er lidt mere kreativ og gerne vil investere en del penge i en festival højtaler, så er det selvfølgelig også en mulighed at bygge en selv. Hvis det første gang du skal bygge en festival højtaler, så kan du også med stor fordel vælge at købe en af Bekent.dk’s afprøvede byggesæt, hvor du får alt fra tegninger m.m. du skal bruge for at bygge dit eget kabinet.

Det er vigtigt at man ved noget om, hvilken form for strøm og batterier, der skal bruges, hvis du gerne vil have noget der virker og kan tåle at blive væltet. Hvis du ikke selv har forstand på det, kan du evt. kontakte webshoppen og få hjælp af professionelle med mere end 25 års erfaring.

Du kan finde masser af bygselv udstyr på dette link, hvis du kunne tænke dig at bygge en højtaler fra bunden.