Gode høretelefoner til træning

Gode høretelefoner er vigtige, når du lytter til musik

Når man træner for sig selv, er det vigtigt at have et par gode høretelefoner, der kan give et skud ekstra motivation. Det er der i særdeleshed brug for, når benene syrer til på løbeturen, eller når det føles som om du næsten ikke kan få vejret i den kolde vinterluft. Det er imidlertid ikke alle høretelefoner, der er lige praktiske at have på, når pulsen skal op, og sveden pibler ned ad dig. Derfor er det vigtigt, at du finder nogle gode høretelefoner, der både har en god lyd, sidder godt i ørene og har en batteritid, der kan holde til en god træning uanset om du træner i 30 minutter eller 4 timer. 

Praktiske in-ear-høretelefoner til al slags træning

Når man træner, så foretrækker de fleste mennesker et par in-ear-høretelefoner, da de sidder inde i selve øret, og derfor sidder godt fast. Du kan nemlig dyrke de fleste former for motion uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt dine høretelefoner bliver siddende i øret, i modsætning til de større og tungere høretelefoner med en bøjle. De kan være bøvlede at træne med, da de er væsentlig større, og nemmere ryger af, når sveden drypper ned ad dig. Derudover er der rigtig mange, der foretrækker et par trådløse høretelefoner, som transmitterer lyden fra din mobil til dine høretelefoner ved hjælp af bluetooth. På den måde undgår du den irriterende ledning, der kan være forstyrrende, når man træner hårdt.

Et bud på et par gode trådløse høretelefoner kunne være Apples populære airpods. Find airpods her, hvis du vil læse mere om de populære airpods pro, der både sidder godt i ørerne og samtidig har en fantastisk lyd. Hvis du ikke er til Apples Airpods, og ønsker nogle in-ear høretelefoner, der skiller sig ud, så kan det være at Beoplays EQ in-ear høretelefoner er noget for dig. De er dog en del dyrere end de populære airpods, og du skal af med 2.999 kr., hvis du vil have Beoplays smarte høretelfoner.

Til dig der ikke bryder sig om in-ear-høretelefoner

Selvom der er flere fordele ved in-ear-høretelefoner, er de ikke for alle. Det er nemlig ikke alle, der bryder sig om at have dem i øret i længere tid, og nogen finder det endda ubehageligt. Det kan imidlertid være svært at træne med store hørebøffer, hvis du eksempelvis løber, da de kan falde af. Derfor bør du i stedet for lede efter et par on-ear-høretelefoner, der er lavet til træning. Det er høretelefoner, der sidder uden på selve øret, og her kan du med fordel overveje om du ikke skal have et par Miiego AL3+ Freedom, der er et godt valg til dig, der ikke bryder sig om in-ear-høretelefoner. De er nemlig udstyret med en tynd bøjle, der går rundt om øret og baghovedet, så de bliver siddende, når du løber eller dyrker andre former for sport.